Türkçe Sesler Hk. (Kült, Nostalji, Eski Filmler)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Prometheus

Yeni Üye
21 Şub 2019
28
26
BURSA
Öncelikle konunun yeri burasımı bilemedim...

Senkron işinden anlayan varsa elimde vhs kasetler, vcd ler ve bunlardan da alınmış bir dünya TR Dublaj ses bulunmakta lakin senkron işinden anlamadığımdan filmler, sesler elimde öylece durmakta. Bir ara liste yaparım ve fırsat buldukça açarım. Senkron işinden anlarım ayarlarım 1080p/720p formatlara senkronlarım diyen varsa açarım konu olarak tüm insanlık faydalansın 1 filme 100 tl - 200 tl nedir altı üstü asgari ücretle çalışan insanların çoğunlukta olduğu bir ülkenin vatandaşlarıyız... Özellikle korku üzerine sağlam sesler bulunmakta ufak tefek senkronları kendim yapmaktayım ama kesilip biçilme senkronlardan anlamıyorum.. Bunları yapabilecek babayiğit varsa açarım konuları..

Son düzenleme:

dünyalı

Kıdemli Üye
11 Haz 2009
141
362
Süper olur. Senkron konusunda yardımcı olabilecek dostlar tabiki vardır.

Film isimlerini paylaşabilirseniz süper olurdu.

westclif

Yeni Üye
15 Ocak 2018
10
4
babayiğit ,senkron derken sizde sonra takas ve vipe geçmeyesiniz. hep öyle olurda tecrübeyle sabittir.

Prometheus

Yeni Üye
21 Şub 2019
28
26
BURSA
Süper olur. Senkron konusunda yardımcı olabilecek dostlar tabiki vardır.

Film isimlerini paylaşabilirseniz süper olurdu.

Kabataslak paylaşayım üstad sanırım seninle daha öncede karşılaşmıştık nostalji film sitelerinde :)

Özellikle bu film harika son dakikasına kadar ne oldu ne olacak merak içinde izleyeceğiniz bir film...

Daha bunlar binlercesinden bir kaçı sadece bugün elime geçen vcd sesler bunlar :)

Prometheus

Yeni Üye
21 Şub 2019
28
26
BURSA
babayiğit ,senkron derken sizde sonra takas ve vipe geçmeyesiniz. hep öyle olurda tecrübeyle sabittir.

Anlayan varsa dedim, anlasam ve öyle bir niyetim olsa önce kendim bahsettiğin işe el atardım.. Zaten elimde dünyanın filmi var özellikle korku adına, öyle bir şey açmaya niyetim olsa çoktan açardım vb lisansım xenforo lisansımda var zamanında cracking üzerine sitelerim vardı, arşivimdeki çoğu vip vs tarzı sitede olmayan filmler mevcut ben işçi bir adamım, bir filme dünya kadar para vermek yada bunları kendi arşivimde çürütüp mezara götürmek bana göre değil çok şükür az kazanıyorum ama netten gelecek 3-5 liraya da gerek yok. Tamam emek veriyor millet ama bir filme 60-70-100 hatta 200 tl ler nedir ayıp, yazık günah. Bunu düşünen savunan biri olarak benim site açmam beni yaralar ha en fazla ne olur bir blog açarım ücretsiz senkron işinden anlayan eli yatkın kişiye de sesleri atarım blog da hiç bir şekilde ücret talep etmeden ücretsiz yayınlarım insanlar faydalansın, geçmişi yad etsin diye... ama şuan blog vs ilede uğraşacak zamanım yok zaten burada kurulu bir düzen var belli ki.

westclif

Yeni Üye
15 Ocak 2018
10
4
tamam ozaman oldu sesi birine verdiğiniz zaman burada veya blogda yayınlanmasını şart koşarsanız istediğiniz olur yoksa kendi aranızda sesi verdiğiniz kişiyle payaşırsanız amacınınızın o zaman bir anlamı olmaz. ozaman yaptığınız iş takas ve vipçilere yarıyor.

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
296
609
değerli arkadaşlar el cid 1961 filminin uzun versiyonun türkçe ses dosyası elinde olan veya bulabilecek arkadaşlar sitemize yükleyebilirlerse çok memnun olurum. teşekkürler.

Prometheus

Yeni Üye
21 Şub 2019
28
26
BURSA
tamam ozaman oldu sesi birine verdiğiniz zaman burada veya blogda yayınlanmasını şart koşarsanız istediğiniz olur yoksa kendi aranızda sesi verdiğiniz kişiyle payaşırsanız amacınınızın o zaman bir anlamı olmaz. ozaman yaptığınız iş takas ve vipçilere yarıyor.

Öyle bir amacım olsa konuyu açmam bu işi yapan edenle irtibat kurardım ;) ayrıca bahsettiğiniz sitelerde bu işlerle uğraşan çok insan var öyle bir düşüncem olsa onlarla işbirliği yapardım al gülüm ver gülüm misali.

Prometheus

Yeni Üye
21 Şub 2019
28
26
BURSA
değerli arkadaşlar el cid 1961 filminin uzun versiyonun türkçe ses dosyası elinde olan veya bulabilecek arkadaşlar sitemize yükleyebilirlerse çok memnun olurum. teşekkürler.

Arşivimde film mevcut fakat extended version mudur bilmiyorum. gerçi extended versionların çoğunda tr ses olmuyor o kısımlar orjinal ses olarak ilerliyor filmde.

westclif

Yeni Üye
15 Ocak 2018
10
4
siz o zaman vipçilerde olan nette olmayan filmleri az çok biliyorsununuzdur.o filmlerin sesini yayınlarsanız daha iyi olmazmı. ses isteklerine gelince bazılarıda nette olan arşivinde olmayan filmlerin sesini sizden isteyeceklerdir.birde yayınladığınız sesi alan arkadaş senkronu biliyorsa sesi alıyor arşvine atıyor senkronlu sesi paylaşmazsa senkron bilmeyen bir çok arkadaş yararlanamıyor.

Öyle bir amacım olsa konuyu açmam bu işi yapan edenle irtibat kurardım ;) ayrıca bahsettiğiniz sitelerde bu işlerle uğraşan çok insan var öyle bir düşüncem olsa onlarla işbirliği yapardım al gülüm ver gülüm misali.

ramo78

Süper Üye
11 Eki 2017
531
1,305
60-70-100 hatta 200 tl nerde o fiatlar son çıkan filmlere derseniz tamam siz yarım asırlık filmlerden söz ediyorsunuz.O filmlere de senkronlamak için eleman arıyorsunuz. Burada paylaşacaksan senin emeğin olmalı.
Bir çok sitem vardı diyorsun resim bile yükleyemiyor ve senkronlama işinden anlamıyorum diyorsun.Bir dünya video conventer prg.sinde otomatik senkronlama bie var.Dosyaları göster kendi kendine yapıyor zaten.
Bence anlıyorsun.
Ha şu var bende 25 terebaytlık arşiv var ama eger filmin Türkçe dublajı ve alt yazısı yoksa o filmi 10 dakika şöyle sardırarak izler silerim.yer işgal etmesin diye..
Dediğin gibi hangi eleman senin filmi indirecek senkronlayacak upload edecek..?
Ben göremiyorum.
Ya siz!

Son düzenleme:

Prometheus

Yeni Üye
21 Şub 2019
28
26
BURSA
60-70-100 hatta 200 tl nerde o fiatlar son çıkan filmlere derseniz tamam siz yarım asırlık filmlerden söz ediyorsunuz.O filmlere de senkronlamak için eleman arıyorsunuz. Burada paylaşacaksan senin emeğin olmalı.
Bir çok sitem vardı diyorsun resim bile yükleyemiyor ve senkronlama işinden anlamıyorum diyorsun.Bir dünya video conventer prg.sinde otomatik senkronlama bie var.Dosyaları göster kendi kendine yapıyor zaten.
Bence anlıyorsun.
Ha şu var bende 25 terebaytlık arşiv var ama eger filmin Türkçe dublajı ve alt yazısı yoksa o filmi 10 dakika şöyle sardırarak izler silerim.yer işgal etmesin diye..
Dediğin gibi hangi eleman senin filmi indirecek senkronlayacak upload edecek..?
Ben göremiyorum.
Ya siz!

Üstad anlaşılan yazımı iyi okumamışsın nette biraz araştırırsan emin ol dediğim filmlerde fiyatları ve siteleri görürsün ufak tefek senkron işinden anladığımı kesip biçerek senkron yapamadığımı söyledim ayrıca kimseden de zorla birşey talep etmedim birde şöyle bir durum var düşün ki sen anlıyorum ver ayarlayım dedin ve sesi yolladım sen sesi aldın ama bir daha yoksun :) burada buradaki üyeler ve benim kar oranım nedir birde senin kar oranın nedir.. Sitem var dedim daha yazıyı bile okumamışsın sitemin cracking üzerine olduğunu yazmıştım. Neyse konu yanlış anlaşıldı çarpıtıldı ben hem arşivimi burada anlayan insanlar sayesinde görüntü vs kalitelerini yükseltmeye sizlerle aynı linkten indirme sesi benden senkronlaması başkasından bu sitede paylaşılacak şekilde konu açayım dedim amma dallandırıp budaklandırdınız.. Verin üstadlar o zaman piyasada nostalji filmlere parayı adamların ego tavan yapmış üstüne para kazandırın ne diyeyim :) Dediğim siteleri illaki bilen vardır buralarda yazmak isteiyorum ama küçük çaplı bir arama yap örneğin önce imdb ye tarzan filmlerini yaz sonra google amcaya dublaj vs diyerek arattır yada satılık nostalji türkçe vs falan diye.. Yahu kar gütmeden satmadan paylaşarak anlayan insanlarla elimizdeki seslerle görüntü kalitelerini yükseltelim herkes faydalansın dedik olay nerelere gitti.

Yetkili arkadaşlar kusuruma bakmadan konuyu kitleyebilirmisiniz...

ramo78

Süper Üye
11 Eki 2017
531
1,305
Üstad anlaşılan yazımı iyi okumamışsın nette biraz araştırırsan emin ol dediğim filmlerde fiyatları ve siteleri görürsün ufak tefek senkron işinden anladığımı kesip biçerek senkron yapamadığımı söyledim ayrıca kimseden de zorla birşey talep etmedim birde şöyle bir durum var düşün ki sen anlıyorum ver ayarlayım dedin ve sesi yolladım sen sesi aldın ama bir daha yoksun :) burada buradaki üyeler ve benim kar oranım nedir birde senin kar oranın nedir.. Sitem var dedim daha yazıyı bile okumamışsın sitemin cracking üzerine olduğunu yazmıştım. Neyse konu yanlış anlaşıldı çarpıtıldı ben hem arşivimi burada anlayan insanlar sayesinde görüntü vs kalitelerini yükseltmeye sizlerle aynı linkten indirme sesi benden senkronlaması başkasından bu sitede paylaşılacak şekilde konu açayım dedim amma dallandırıp budaklandırdınız.. Verin üstadlar o zaman piyasada nostalji filmlere parayı adamların ego tavan yapmış üstüne para kazandırın ne diyeyim :) Dediğim siteleri illaki bilen vardır buralarda yazmak isteiyorum ama küçük çaplı bir arama yap örneğin önce imdb ye tarzan filmlerini yaz sonra google amcaya dublaj vs diyerek arattır yada satılık nostalji türkçe vs falan diye.. Yahu kar gütmeden satmadan paylaşarak anlayan insanlarla elimizdeki seslerle görüntü kalitelerini yükseltelim herkes faydalansın dedik olay nerelere gitti.

Yetkili arkadaşlar kusuruma bakmadan konuyu kitleyebilirmisiniz...
Ben pc'me arattırdım bunlar çıktı.
sshot-1.jpg

Neyse ben senin kötülüğüne demedim senin iyiliğine konuştum o filmi arkadaş bulacak sen ona ses dosyasını verceksin oda senkronlayıp upload edecek.Kimseninin yapacağına inanmadığımiçin bir tek yaparsa "ağartan" dostumuz yapar.
forum üyelerinin%90nı beğeni yapmaya üşeniyor o yüzden dedim sana yoksa kalbimizde kötülük yok ikimizinde.Yapacak kimse çıkmaz diye umarım beni anlamışsındır.
Şunuda üstüne basarak söylüyorum yabancı filmleri gerçek film izleyicileri türkçe dublajlı izlemez orjinal dilde altyazılı izler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...