Conan'ın yüzü Yavuz Selekman'dan alınmış
Dostlar,
Bir kaç gündür yerli ve yabancı sosyal medya çizgi roman ve Conan sayfalarında ardı arkasına paylaşınlan bir haberi Conan severlere duyumak istedim. Conan'ı takip edenlerin bildiği gibi Titan Comics'te başlayan yeni serisini çizen, John Buscema tarzı çizimleri olan ve bu tarzı ile biz klasik okurların beğenisini kazanan Rob De La Torre'nin Conan yüzü için Türk oyuncu
İşte o paylaşım ve haberlerden bazılar:
www.youtube.com/watch?v=nTR1ip2-eoA
Dostlar,
Bir kaç gündür yerli ve yabancı sosyal medya çizgi roman ve Conan sayfalarında ardı arkasına paylaşınlan bir haberi Conan severlere duyumak istedim. Conan'ı takip edenlerin bildiği gibi Titan Comics'te başlayan yeni serisini çizen, John Buscema tarzı çizimleri olan ve bu tarzı ile biz klasik okurların beğenisini kazanan Rob De La Torre'nin Conan yüzü için Türk oyuncu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'ın fotoğraflarını kullandığı söyleniyordu...İşte o paylaşım ve haberlerden bazılar:
Barbar Conan karakteri için Türk oyuncudan ilham alınmış
Özellikle Dungeons and Dragons masa üstü oyunlarında ve Dark Horse Comic firmasında yaptığı çalışmalar ile bilinen Kanadalı çizer Den Beauvais, ortaya ilginç bir iddia attı. Barbar Conan karakterini çizen* Rob De La Torre'nin ikonik çizimlerinde karakterin surat ifadesi için yeşilçam oyuncusu Yavuz Selekman'dan ilham alındığını belirtti.
Conan karakteri için Türk oyuncudan ilham alınmış
Beauvais yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Büyük John Buscema'dan bu yana günümüzün en iyi Conan çizeri olduğunu düşündüğüm Rob De La Torre'nin bir yazısından oldukça etkileyici bir şey öğrendim. Görünüşe göre klasikleşen Conan yüzü Türk aktör Yavuz Selekman'dan esinlenilmiş.
![]()
Bu yüzden bir Google araması yaptım ve bir gün Conan versiyonumu çizersem diye birkaç referans resim kaydettim... İlham almak için kesinlikle Yavuz Selekman'ın görünüşüne ve Rob De La Torre'nin çalışmasına başvuracağım. Teşekkürler Rob!"
Fun Fact: "...klasik ikonik Conan yüzü, Türk aktör Yavuz Selekman'dan ilham alındı."* - Rob De La Torre aracılığıyla Den Beauvais
![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
www.youtube.com/watch?v=nTR1ip2-eoA
Son düzenleme: