Tom Braks Tay Yayınları Fasikül(Kuruş)Serisi No 396 - Büyük Kin(2. Bölüm)

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,457
309,312
tombraks396.jpg

Dün söz verdiğim gibi işte maceranın devamı; keyifli okumalar...

Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
20,037
87,180
Kasımpaşa
Önce dün için bir teşekkür edelim,
sonra bugün için.
Ellerine sağlık dostum
muhakkak yeni taramalarla geliyorsun
emeklerin için çok teşekkürler.
Saygı ve sevgilerimle.

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,342
1,767
Teşekkürler sevgili sarkomer,

Yaz sıcağında serin bir yerler bulur okurduk eskiden bu kitapları.Şimdi mevsim de kalmadı ya.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,742
45,493
denize sıfır
meksikalının bakışlarına dikkat edermisiniz altılıyı bulmuş gibi parlıyor..:Dbiz altılıyı bulamadık ama daha değerli sarkömeri bulduk..:):)teşekkürler dostum..

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,214
2,334
LÜLEBURGAZ
sevgili sarkomer bu güzellikler için çok teşekkürler ve sevgili gordonun dediği gibi Yaz sıcağında serin bir yerler bulur okurduk eskiden bu kitapları... ve şimdi kirlenen bu dünyada mevsim diye birşey de kalmadı... ya birden soğuklar basıyor kış başlıyor yada birden sıcaklar bastırıyor yaz başlıyor... ilkbahar ve son bahar gibi ara mevsimler yok denecek kadar kısaldı... en güzeli de eskiden yüreğimizin kendi sıcaklığı vardı... şimdi ise yüreğimizi yakan birşeyler var...:(

ÖZÜR DİLİYORUM…

Affedin bizi çocuklar
Dünyayı kirlettik, gidiyoruz
Bir de kendimize, insanız diyoruz
Adını bile koymuşuz, ne güzel
Menfaat dünyası
Vicdanın yerini almış para hırsı
Mahvettik dünyayı, gidiyoruz
Bir özür bile dilemiyoruz
Affedin bizi çocuklar
Ozonu deldik
Ormanları çöl ettik
Denizleri kirlettik
Buzulları erittik
Bu hırs niye
Hep daha, daha fazlası
Vicdanın yerini almış para hırsı
Çaldık yarınlarınızı
Affedin bizi çocuklar
İnşallah çok geç kalmamışızdır, diyorum
Bağışlayın bizi çocuklar
İnsanlık adına, sizden özür diliyorum…

Gürsel İLERİ
:wbtr:

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,457
309,312
Değerli "gurselileri" kardeşim,
candan, içten samimi ne derseniz deyin; bu anlamlı mesajınıza cevap veremeden yapamadım. Çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun.
Bu arada harika ve manidar şiiriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum ve ekliyorum; acaba bu forumda bulunmamızın, bir gün dahi ayrı kalamamızın nedeni geçmişte hepimizin yaşadığı menfaate dayanmayan dostlukları aramamızdan mı?
Ya da diğer bir ifade ile bugün yaşadığımız ortamda menfaate dayanmayan bir dostluk kuramamızdan mı?
Dolayısıyla sanal da olsa hiç bir beklenti ya da menfaat içinde olmayan ve bu forumda toplanmış olan değerli dostların burada toplanmış olması mı?
Zannedersem hepsi ve daha da fazlası...
Sadece paylaşım yapmak ya da paylaşımdan pay almanın olmadığına adım gibi eminim.
Bu bağlamda bu forumun bugün çizgi roman ya da paylaşımı yapılan her şeyin üstünde bir anlam ifade ettiğini düşünüyorum ve buna gönülden inanıyorum. Dolayısıyla kuruluşundan bugüne kadar bu foruma emek veren tüm dostlara gönülden bağlılığımı bir kez daha ifade ediyor, şükranlarımı sunuyorum.
Saygılarımla...

Son düzenleme:

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,327
10,265
Dostum çok teşekkürler. Harika kitaplar , ayrıca tarama için harcadığınız vakit için de ayrıca teşekkür ederim sizlere. Bu kadar zahmete bizler için katlanıyorsunuz. Sagolun varolun.