There Was a Crooked Man... (1970)

agartan

Onursal Üye
28 Haz 2019
1,220
11,330
There Was a Crooked Man... (1970)

Yönetmen: Joseph L. Mankiewicz
Senaryo: David Newman, Robert Benton
Müzik: Charles Strouse
Tür: Western
Vizyon Tarihi: 19 Eylül 1970 (Fransa)
Dil: İngilizce
Çekim Yeri: Joshua Tree, California, ABD
Süre: 126 Dk
IMDb Rating: 7.0

l-there-was-a-crooked-man-9ubq4.jpg

Paris Pitman Jr.'in suç kariyerindeki çekicilik, zeka ve başarı,
iş Arizona çölünün ortasında 10 sene hapis yatmaya gelince bir şey ifade etmez hale gelir.
Gel gör ki bu 10 sene çabucak geçmelidir çünkü $500,000 lık ganimet zulada yatmaktadır.
Servetine bir an önce ulaşmalıdır; yeni gelen idealist gardiyan bile bunu engelleyememelidir.
Pitman hemen çalışmalara başlar ve amacına ulaşmak için birer birer mahkumların akıllarına girer.

there-was-a-crooked-man-cinema-quad-movie-poster-(2).jpg

Kirk Douglas, Henry Fonda, Warren Oates'in renk kattığı, her haliyle izlenilebilir bir yapım.
Mizah da, aksiyon da yeteri kadar var. Bu üçlünün bir arada olduğu bir filmin kötü olma ihtimali de son derece düşük kanımca.
Sürpriz sonuyla gayet güzel izleniyor.

Öte yandan, genel konuşmak gerekirse nedendir bilinmez en vasat hapishane filmlerinin bile izlenilir olduğunu görüyorum.
Bana mı öyle geliyor yoksa bu hep böyle mi onu da tam olarak bilemiyorum. 7/10

0066448.jpg

agartan:
dosya.tc sitesine 1 GB'tan büyük dosya yüklenemiyor. Filmi 1000 ve 160 MB'lık iki parça olarak ikiye böldüm.
İki parçayı da indirip bir klasör içine aldıktan sonra part1 dosyasına "buraya çıkar" komutuyla
film bir bütün olarak çıkacaktır.

1,15 GB, 720p, orijinal ses ve Türkçe altyazısı yanındadır.

bağlantı adreslerinden indirebileceğiniz filmin "rar" şifresi: agartan

Keyifli seyirler, sağlıklı günler dilerim.

agartan

Onursal Üye
28 Haz 2019
1,220
11,330
Yok estağfirullah üstadım öyle bişey demedim.
Benim de kastım şaka yapmaktı zaten. :)

Filmin künyesini onun için yazıyorum, beğenen olduğu kadar beğenmeyen de olacaktır diye. Sonuç olarak ortalama -yaklaşık- 1 GB download kotası harcanıyor.

ramo78

Süper Üye
11 Eki 2017
531
1,305
Benim de kastım şaka yapmaktı zaten. :)

Filmin künyesini onun için yazıyorum, beğenen olduğu kadar beğenmeyen de olacaktır diye. Sonuç olarak ortalama -yaklaşık- 1 GB download kotası harcanıyor.
Artık kota derdi yok,sınırsız internet ama hard disk ve corono sorunu var:D