The Sandman / Rüyalar Lordu / Arka Bahçe Yayıncılık

Nitr0

Süper Üye
6 Ocak 2012
209
235
Merhaba sevgili dostlar,
Forumda yokluğunu hissettiğim tek seri Sandman serisi.
Bu çizgi roman harikasından maalesef sadece bir nüshanın taraması paylaşılmış. Değerli dostlarımız ve çizgi roman üstadlarımız bu konuda nasıl düşünür bilmiyorum. Ama ben genç bir kardeşiniz olarak Türkiye'nin en samimi ve en büyük çizgi roman platformunda yayınlandığı günden beri bir çok ödül kazanmış Sandman serisinin türkçe paylaşımını görmek isterim. Sevgi ve saygılarımla,

sandman-8-9-top.jpg

sandman-10-11-top.jpg

cesum

Yeni Üye
19 Tem 2012
2
3
bu seriyi bulma ümidiyle siteye kaydolmuş bi çaylak olarak ben de aynı ricada bulunuyorum sizden. aslında ingilizcesinden de okuyabilirim (ki dayanamayacağım okuyacağım sanırım sonunda) ama insan güzel bir çeviriyle kendi anadilinden okumak istiyor normal olarak :)

Hellrider

Yeni Üye
11 Eki 2012
7
9
bu seriyi bulma ümidiyle siteye kaydolmuş bi çaylak olarak ben de aynı ricada bulunuyorum sizden. aslında ingilizcesinden de okuyabilirim (ki dayanamayacağım okuyacağım sanırım sonunda) ama insan güzel bir çeviriyle kendi anadilinden okumak istiyor normal olarak :)

Sevgili Cesum benide senin gibi bu siteye Sandman sürükledi. Başka bir Sandman başlığınada yazdım burayada yazayım dedim. Herkesin ingilizcesi yeterli olmuyor seriyi ingilizce okumak için. Eğer elinde imkan olan varsa lütfen yardım etsinde okuyalım şu Sandman'i :)