The Flash hakkında bir kaç soru

Breakout

Yeni Üye
7 Ağu 2011
2
0
Arkadaşlar şimdi ben eskiden bi kanalda dc kahramanlarının yayınlandığı bi çizgi film vardı orda flash adlı karakter de vardı çok severdim kendisini,fakat bi süre unutmuştum karakteri yakın zamanda çizgi romanını bulursam alıcam internetten okumayı sevmiyorum fakat biraz araştırma yaptım birden fazla Flash olduğunu gördüm. Biri Barry Allen, diğeri de Wally West. Şimdi hangisi gerçek Flash,hangisi daha hızlı kim kimdir biraz açıklarsanız sevinirim.

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,397
Araştırmanız iyi olmuş fakat yarım kalmış gibi ? Siz film karakterlerini araştırmışsınız...Bir daha bakının derim :)

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
114
DC comicste ilk flash olan Jay Garrick golden age süper kahramanı daha sonra barry allen onun yerine geçiyor ve senin izlediğin dizideki flash olan wally west kid flash oluyor . barry allen Crisis on Infinite Earths'de ölünce wally west flash oluyor kid flash olarakda bart allen oluyor umarım anlatabilmişimdir.

Breakout

Yeni Üye
7 Ağu 2011
2
0
Tamamdır şimdi anladım yani Barry Allen ölünce asıl Flash Wally West oluyor.Daha sonra da Wally West'in yerine kid flash olarak bart allen geçiyor.