The Dynamite Art of Jay Anacleto

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,666
37,118

Jay Anacleto (D.T. 1961)

Jay Anacleto Filipinler'de yaşayan bir illüstratördür. Son derece detaylı karakalem çalışmalarıyla tanınan sanatçı, ilk büyük çıkışını Brian Haberlin'le birlikte çalışarak Image Comic'in Aria'sında elde etti. O zamandan bu yana sürekli olarak çalıştı ve Marvel, DC, Dynamite, Image, Zenescope ve diğerleri için çeşitli başlıklarda kapak çalışması yaparak daha fazla tanındı.

Son çalışmaları arasında DCeased, Strange Academy, Draculina: Blood Simple, Harley Quinn, Conan the Barbarian, Something is Killing the Children gibi kitapların kapakları yer alıyor.

Anacleto, Dynamite Entertainment için şirketin kütüphanesindeki neredeyse her karakteri ele aldı! Şimdi, tüm bu inanılmaz sanat eserleri, kadim ustanın küratörlüğünü yaptığı inanılmaz ciltli bir koleksiyonda sunuluyor!

Vampirella

Kırmızı Sonja

Dejah Thoris

Kaos!

Artı: Şeytanlar, büyücüler, canavarlar ve süper kahramanlar! 191 sayfalık hayal edilemeyecek dünyalar ve karakterler!

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,252
7,193
Çok teşekkürler @balkan. Dynamite firması çizgi romanları , sanatçılarının ustalık dolu çalışmalarıyla hep dikkatimi çekmiştir. Bu görsel açıdan oldukça ilgi çekici , tekrar tekrar bakılası kitap paylaşımınızı görünce iki şeyi bana hatırlattınız . Öncelikle Dynamite firmasının unutulmaz sanatçılarından Alex Ross'u hatırladım. Ross , çizimleriyle aktif olduğu yıllarda olduğu gibi sonra da çizgi roman dünyasında fırtına gibi esmiştir . Ama, özellikle Manara başta olmak üzere , zaman zaman yaptığı '' art book '' paylaşımlarıyla @Osidi 'yede buradan selam yollamak isterim. Sağ olun. Hep yazdığım gibi , sizin paylaşımlarınız eksik olmasın . Sağ olun , aramızda olun .