The Butcher of Paris (2020) (İngilizce)

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,875
53,880

Yıl 1944. Yer Paris.
Stephanie Phillips (Descendent, Devil Within) tarafından yazılan ve çizimleri Dean Kotz'a (Mars Attacks) ait olan The Butcher of Paris, hem Naziler hem de müttefik güçler tarafından yaklaşık iki yüz kişinin ölümünden aranan bir katili konu alan tarihi, gerçek bir suç gerilim öyküsü.

Son düzenleme:

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,875
53,880
Serinin türkçesini Ekenciz hocama ait olan sitesinde bulabilirsiniz. İyi okumalar.

Not:Az önce indirme linklerini kontrol ettim ve linklerin yenilenmesi gerektiğini fark ettim.

Linki kontrol ettim, sorun görünmedi. Türkçesinin paylaşıldığını bilmiyordum, uyarınız ve paylaşımınız için çok teşekkürler.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,332
16,064
Serinin türkçesini Ekenciz hocama ait olan sitesinde bulabilirsiniz. İyi okumalar.

Not:İndirme linkine baktığımda Get Website yazan butonu farketmemişim.
Yabancı dil paylaşımı için Balkan üstadıma, daha önce paylaşımından haberdar eden @DryKleon üstada, ve bu güzel eseri Türkçe'ye çevirip bizlere kazandırdığı için Ekenciz Üstadımıza sonsuz teşekkür ederim.
Serinin 4 ncü sayısını indiremedim. Arşivinde olan varsa yükleme imkanı var mı? Teşekkür ederim.

DryKleon

Süper Üye
18 Eki 2020
3,642
13,293
Yabancı dil paylaşımı için Balkan üstadıma, daha önce paylaşımından haberdar eden @DryKleon üstada, ve bu güzel eseri Türkçe'ye çevirip bizlere kazandırdığı için Ekenciz Üstadımıza sonsuz teşekkür ederim.
Serinin 4 ncü sayısını indiremedim. Arşivinde olan varsa yükleme imkanı var mı? Teşekkür ederim.
Rica ederim. Linklerde herhangi bir sorun göremedim. İndirdim ve göz attım farklı bir tarayıcı kullanmanızı tavsiye ederim.