THE BLACK MONDAY MURDERS (İngilizce, Aşırı şiddet içerir.)

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
2,940
28,675








All Hail, God Mammon -- Black Monday Murders (The), 2017 -- (İngilizce)


HEPİNİZE SELAM, PARA TANRIDIR!

JONATHAN HICKMAN kirli, pis paranın gücü ve bununla tam olarak ne tür insanları satın alabileceğiniz hakkında yeni bir kripto-noir çizgi romanı KARA PAZARTESİ CİNAYETLERİ, çeşitli sihir okullarının aslında tüm toplumu kontrol eden gizli banka kartelleri olduğu klasik okültizmdir: Vampir Rus oligarklarının, siyah papaların, büyülü Amerikan aristokratlarının ve Uluslararası Para Fonu'ndan tetikçilerin birlikte çalıştığı gizli bir dünya.

Sihir ve finansın iç içe geçtiği bir dünyaya ilgi çekici bir bakış sunan SİYAH PAZARTESİ CİNAYETLERİ finans dünyasındaki kirli (gerçek) ilişkilerin öyküsüdür.

ABD’nde yaşanan 1929 ekonomik kriziyle başlayan finans oyunlarının anlatıldığı bu Eserde Rothschild Ailesine ve düzenledikleri Maskeli Baloya atıflar vardır.

8 bölüm halinde yayınlanmış bu çizgi roman tek dosyada birleştirilerek paylaşılmıştır.

DİKKAT Eser, aşırı şiddet içerir ve Gotik Çizgi Roman tarzındadır.



Jonathan Hickman

Jonathan Hickman (3 Eylül 1972, Güney Carolina'da doğdu) Amerikalı çizgi roman yazarı ve sanatçısıdır.

Image Comics serisi The Nightly News, The Manhattan Projects ve East of West'i yaratmasının yanı sıra Marvel Comics'in Fantastic Four, FF ve S.H.I.E.L.D. üzerinde çalışmasıyla tanınır.

2012 yılında Hickman, Fantastik Dörtlü filmlerindeki macerasına son vererek "Marvel NOW!" kitabının bir parçası olarak Yenilmezler ve Yeni Yenilmezler'i yazdı.

2013 yılında Hickman, altı bölümlük bir mini dizi olan Infinity'yi ve ayrıca Marvel Comics için Avengers bağlantılarını yazdı.

2015 yılı itibariyle Secret Wars'u yazıyor.[/B]​
 
Üst