Tex Willer: Sarı-Lacivert Adalet

ertekin

Süper Üye
22 Ağu 2009
2,056
5,320
Navajo Köyü
Yapay Zeka Grok 3/Xal'ın Oluşturduğu Fenerbahçe Temalı Bir Macera:

Yer: 1870’ler, Arizona’nın kızıl toprakları
Zaman: Gün batarken, ufukta turuncu bir ışık

Tex Willer, sadık atı Dinamit’in sırtında, tozlu bir patikada ilerliyordu. Yanında en yakın dostu Kit Carson vardı. İkisi, bir süredir Meksika sınırında faaliyet gösteren bir haydut çetesinin peşindeydi. Bu çete, “Kara Şahinler” olarak biliniyordu ve masum çiftçileri soyup köyleri yakıyorlardı. Tex’in elinde, çetenin lideri El Diablo’nun bir resmi vardı: sakallı, tek gözü bantlı, korkutucu bir adam.
“Tex, bu herifler son olarak Redstone Kasabası’nda görülmüş,” dedi Kit, piposundan bir duman üflerken. “Ama kasabalılar korkudan ağızlarını açmıyor. Bir şeyler saklıyorlar.”
Tex, şapkasını hafifçe kaldırıp gözlerini kıstı. “O zaman biz konuştururuz, Kit. Adaletin sustuğu yerde, bizim Colt’larımız konuşur.”
Redstone’a vardıklarında, kasaba meydanında garip bir kalabalık toplandığını gördüler. İnsanlar, eski bir ahırın önünde toplanmış, fısıldaşıyordu. Tex ve Kit, kalabalığın arasından sıyrılıp ahıra yaklaştı. İçeriden gelen bir şarkı sesi, Tex’in dikkatini çekti. Şarkı, garip bir şekilde tanıdık bir melodiye sahipti… Sanki… Fenerbahçe marşlarından biri gibiydi! Tex, şaşkınlıkla Kit’e baktı. “Bu da neyin nesi?”
Ahırın kapısını açtıklarında, karşılarında sarı-lacivert bir atkı ve eski bir Fenerbahçe flaması tutan genç bir adam duruyordu. Adı Miguel’di. Miguel, yıllar önce İstanbul’dan Amerika’ya göç etmiş bir ailenin oğluydu ve dedesinden miras kalan bu eşyaları kutsal birer emanet gibi koruyordu. Ancak Kara Şahinler, Miguel’in ailesinin çiftliğini yakmış ve bu emanetleri çalmaya çalışmıştı. Miguel, şimdi ahırda saklanıyor, haydutlara karşı tek başına mücadele etmeye çalışıyordu.
Tex, Miguel’in gözlerindeki kararlılığı görünce gülümsedi. “Delikanlı, yalnız değilsin artık. Tex Willer ve Kit Carson seninle. O haydutlar, sarı-lacivert ruhuna dokundukları için pişman olacak!”
Planlama ve Çatışma:
Tex, Kit ve Miguel, bir plan yaptı. Miguel’in flaması, haydutları tuzağa çekmek için bir yem olacaktı. Tex, kasabanın dışındaki dar bir geçitte pusu kurdu. Miguel, flamayı sallayarak haydutları geçide çekti. El Diablo ve adamları, “Bu paçavrayı alacağız ve o çocuğu öldüreceğiz!” diye bağırarak atlarını sürdü.
Ama Tex ve Kit, kayaların ardından çıkıverdi. Tex’in Colt’ları şimşek gibi patladı, Kit’in tüfeği haydutları bir bir yere serdi. El Diablo, son bir hamleyle Miguel’e saldırdı, ama Tex tam zamanında araya girip haydutu yere devirdi. “Bu renkler için savaşan bir adamı asla hafife alma,” dedi Tex, El Diablo’yu bağlarken.
Final:
Kara Şahinler çetesi dağıtılmış, kasaba huzura kavuşmuştu. Miguel, Tex’e sarı-lacivert atkısını hediye etti. “Bu, senin adaletin kadar güçlü, Tex. Lütfen kabul et.” Tex, atkıyı boynuna dolayıp gülümsedi. “Bu renkler, adaletin bir parçası artık, Miguel. Fenerbahçe ruhu, vahşi batıda bile yaşıyor!”
Gün batarken, Tex ve Kit, atlarına binip ufka doğru yol aldılar. Tex’in boynundaki sarı-lacivert atkı, rüzgarda dalgalanıyordu.

balkatan

Onursal Üye
5 Tem 2009
1,004
5,000
Tex'den bile yardım umacak kadar acizleşen bir Fenerbahçe hakettiğini almıştır bence. Zaten son aldığım haberlere göre artık adını Fenerbasket olarak tescil ettirecekmiş.

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
686
5,659
istanbul
din, futbol, siyaset. konuşmam, konuşana bulaşmam. ( genelde diyelim )
ben de bir beşiktaşlı olarak ( övünmek gibi olmasın ) haftada bir top tekmelemek için benim ömrü hayatımda görmediğim ve görmeden de öleceğim parayı bir yılda alanlar hakkında tartışmayı lüzumsuz bulduğumu da belirteyim.
lütfen kimse kırılmasın, tartışma devam etsin diye değil fikrimi belirtmek için yazdım.
kuzguna yavrusu şahin, herkese kendi takımı şampiyon :)

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,467
9,379
Bugün Fenerbahçe spor kulübü Bağdat Caddesinde ve Göztepe parkında,
Basketbol takımının AVRUPA şampiyonluğunu kutlayacak.
Mourinho ve ekibi de katılacak mı bu kutlamaya bilemem. Pek emin değilim.
Ben bir
GALATASARAYLI olarak orada olacağım /olmaya çalışacağım.
Ne de olsa Fenerbahçe bizim için ezeli rakip, ebedi dosttur.

FENERBAHÇE OLMADAN LİGİN TADI MI OLUR DOSTLAR.
Eee... dost dediğin iyi ya da kötü günde dostlarının yanında olur.
NİCE 11 YILLARA VE 11 PUAN FARKLARA SEVGİLİ FENERBAHÇEMİZ.
İYİ Kİ VARSINIZ...

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
302
1,469
Bugün Fenerbahçe spor kulübü Bağdat Caddesinde ve Göztepe parkında,
Basketbol takımının AVRUPA şampiyonluğunu kutlayacak.
Mourinho ve ekibi de katılacak mı bu kutlamaya bilemem. Pek emin değilim.
Ben bir
GALATASARAYLI olarak orada olacağım /olmaya çalışacağım.
Ne de olsa Fenerbahçe bizim için ezeli rakip, ebedi dosttur.

FENERBAHÇE OLMADAN LİGİN TADI MI OLUR DOSTLAR.
Eee... dost dediğin iyi ya da kötü günde dostlarının yanında olur.
NİCE 11 YILLARA VE 11 PUAN FARKLARA SEVGİLİ FENERBAHÇEMİZ.
İYİ Kİ VARSINIZ...
Mourinho ve futbolcuların katılacağını sanmıyorum. Katılmaları zaten uygun olmaz. Büyük ihtimalle protesto olur ve basketbolcuların hakettiği kutlama yapılamaz.