Tex Resim Tasarımları (Genel)

drzeko

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
19 Şub 2012
1,473
14,769
İstanbul

file

file

file

file

file

file

Saygılarımla

Moderatör tarafında düzenlendi:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,291
145,833
Sayın drzeko,
Çok güzel resimler bulmuşsunuz üstadım harika bunların hepsini arşive alıyorum.

drzeko

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
19 Şub 2012
1,473
14,769
İstanbul
Sevgili gandor08, daha bu türden arşivlik resimlerim var. Onları da bulduğumda yüklerim.

4 adet 1 TB ve 1 adet 2 TB'lık harici hard diskte bütün resimleri bulmam biraz zaman alacak ama eninde sonunda bulacağımdan emin olabilirsiniz.

Saygılar

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,725
26,327
ordu-turkey
Sevgili gandor08, daha bu türden arşivlik resimlerim var. Onları da bulduğumda yüklerim.

4 adet 1 TB ve 1 adet 2 TB'lık harici hard diskte bütün resimleri bulmam biraz zaman alacak ama eninde sonunda bulacağımdan emin olabilirsiniz.

Saygılar

Değerli drzeko bunları rar yapıp link şeklinde eklersen daha iyi olur.Tek resim altına tüm resimleri bir link şeklinde hem zamanını da almaz senin açından.

drzeko

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
19 Şub 2012
1,473
14,769
İstanbul
Sevgili dostlar, yukarıda paylaşmış olduğum çizimlerin bulunduğu kitabın linki aşağıdadır.

Diğer çizimleri bulup yükledikçe paylaşırım.

Saygılarımla

drzeko

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
19 Şub 2012
1,473
14,769
İstanbul
Sevgili dostlar, aşağıda linkini verdiğim dosyada sadece Tex'in değil, Bonelli'nin diğer kahramanlarıyla ilgili çizimleri de bulacaksınız.

Beğeneceğinizi umarım.

Saygılarımla

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,291
145,833

dzzeko nun diğer sayfalarda yapmış olduğu Texs resimlerinin olduğu dosya aşağıdaki linkte

drzeko arkadaşımızın ince nezaketi ile 2 nci bir dosya daha geldi, Bonelli Kahramanlarının çizimleri, kendisine teşekkür ediyorum

link

Teşekkürler üstadım her iki dosya linkinide 1 nci mesajın altına ilave ettim. Ellerinize sağlık.

drzeko

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
19 Şub 2012
1,473
14,769
İstanbul
Sevgili dostlar, aşağıdaki linklerde C. Villa'nın çizmiş olduğu Tex kartpostallarının ilk 150 adedinin tarafımdan 300 dpi çözünürlükte taranmış ham taramaların linklerini bulacaksınız.
İsteyen dostlarımız düzenlemelerini gönlünce yapabilir.

Bu vesileyle 14 Şubat Sevgililer Gününüzü kutlarım.
Her daim sevgiyle kalın.

Tex Willer 001-050 (RAW)

Tex Willer 051-100 (RAW)

Tex Willer 101-150 (RAW)

Tex Willer 151-200 (RAW)

Tex Willer 201-208 (RAW)

Saygılarımla

Moderatör tarafında düzenlendi:

drzeko

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
19 Şub 2012
1,473
14,769
İstanbul
Bugün yüklemesini yetiştiremediğim Tex kartpostalların kalanları için linkler aşağıdadır.
Sevgili dostumuz gandor08'den ricam bu linkleri de diğerlerinin yanına taşıması.

Tex Willer 151-200 (RAW)

Tex Willer 201-208 (RAW)

Son klasör, yeni kartpostallar yayınlandıkça güncellenecektir.

Saygılarımla

drzeko

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
19 Şub 2012
1,473
14,769
İstanbul
Madem Tex ve diğer Bonelli kahramanlara ait çizimleri bu başlık altında topladık, Ferri'nin Zagor çizimlerini de burada paylaşabiliriz diye düşünüyorum.
Aşağıda linkini verdiğim klasördeki çizimler Moreno Burattini & Graziano Romani'nin, Ferrinin 80. yaş günü vesilesiyle yazdıkları Gallieno Ferri - Zivot sa Zagorom (Zagorla Hayat) isimli kitabın Ludens (Hırvatistan) baskısından derlenmiştir.

Beğeneceğinizi umarım.

Gallieno Ferri - Zagor Çizimleri

Saygılarımla

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,775
8,114
Harika resimler drzeko..Hele dördünü birden gösteren çizimi daha çok sevdim..Devamı var diyorsun..Gözlerim yolda bekliyor,sonsuz teşekkürler ediyorum..

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,291
145,833
Madem Tex ve diğer Bonelli kahramanlara ait çizimleri bu başlık altında topladık, Ferri'nin Zagor çizimlerini de burada paylaşabiliriz diye düşünüyorum.
Aşağıda linkini verdiğim klasördeki çizimler Moreno Burattini & Graziano Romani'nin, Ferrinin 80. yaş günü vesilesiyle yazdıkları Gallieno Ferri - Zivot sa Zagorom (Zagorla Hayat) isimli kitabın Ludens (Hırvatistan) baskısından derlenmiştir.

Beğeneceğinizi umarım.

Gallieno Ferri - Zagor Çizimleri

Saygılarımla

Ben öğleyin evdeyken indirdim, Ferrinin çizimleride bir harika akşam sabitlediğim konuya bunuda ilave edeceğim.

Üstadım bu şekilde çizimler varsa her ne olursa olsun lütfen paylaşın, gerçekten çok güzel ve hiç bir yerde rastlamadım.

Ne desem azdır. Sağolasınız.