Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 24 Beş Tam Macera

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,665
144,096

q8lujggagrom2hp5g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Sayfa Adedi:164

Tercüme ve balonlama, kapak ve diğer sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.

Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.

Ne yazık ki İtalyanca tarama bir sayfa eksik yayınlanmıştır. Bu nedenle 38 nci sayfa eksiktir.

"Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 23 Shannonville Kurtları"nın arka kapağı aşağıdaki linke konulmuştur, ilgili sayı WinRar'la açılıp içine atılabilir.

İYİ EĞLENCELER!!!

Son düzenleme:

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,342
8,234
Üstadım paylaşım için çok teşekkürler. Dosyayı indiremiyorum. %100 olmasına rağmen dosyayı indirmiyor. İlk defa karşılaşıyorum bu durumla. Benden başka indiremeyen var mı acaba ?
Bende bir sorun çıkmadı, az önce indirdim, şu an dosyayı açtım. Bilgisayarınızın belleği dolmuş olabilir mi? Bazen bilgisayarı kapatıp yeniden açmaj bile çözüm olabiliyor.

ISOVICH

Yeni Üye
1 Ara 2023
9
25

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,700
5,005

q8lujggagrom2hp5g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Sayfa Adedi:164

Tercüme ve balonlama, kapak ve diğer sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.

Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.

Ne yazık ki İtalyanca tarama bir sayfa eksik yayınlanmıştır. Bu nedenle 38 nci sayfa eksiktir.

"Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 23 Shannonville Kurtları"nın arka kapağı aşağıdaki linke konulmuştur, ilgili sayı WinRar'la açılıp içine atılabilir.

İYİ EĞLENCELER!!!
Emeklerin için yürekten teşekkür ederim üstadım ellerine sağlık.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,029
86,662
Kasımpaşa
Sevgili @daltas üstat konuyu açarken belirtmiş İtalyanca taramada 38. sayfa eksik diye, bana bir dost yollamış, ben de resim olarak ekleyeyim isteyen dosyanın içine koyar eksiksiz olarak okur.. Bu arada sevgili üstat uzun zamandır aramızda yok, umarım sağ salim tekrar aramızda görürüz. Selam ve saygı ile.

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,665
144,096
Her zaman aranızdayım ama çeviri ve balonlama konusunda etki ve ilgimi kaybettim. Ne yazık ki Nisan ayından beri bir sayfa olsun bir şey yapamadım...

Sayın savok dostumuzun koyduğu resim benim yayınımda da 45 nci sayfa olarak var. Gerçek 38 nci sayfa nasıldır hiç bilemiyorum.

thorgal

Aktif Üye
18 Ocak 2018
461
1,640
İstanbul
@daltas üstadım sizin etkiniz ve emeğinizin karşılığı ödenmez, tüm çalışmalarınız sizin varlığınızı her geçen gün özlememize ve minnetimizi sürekli iletmemiz gerektiğini bizlere hatırlatıyor.
İyi ki varsınız 😍
Ülkemizin her an değişen gündemi ve ekonomik hayatımızın bizlere yaşattıkları hiç kolay değil ...
Umarım daha iyi olup çalışmalarınıza istediğiniz zaman dönersiniz.
Her şey için teşekkürler 😊

Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
20,029
86,662
Kasımpaşa
Her zaman aranızdayım ama çeviri ve balonlama konusunda etki ve ilgimi kaybettim. Ne yazık ki Nisan ayından beri bir sayfa olsun bir şey yapamadım...

Sayın savok dostumuzun koyduğu resim benim yayınımda da 45 nci sayfa olarak var. Gerçek 38 nci sayfa nasıldır hiç bilemiyorum.
Evet bana gönderen arkadaş özür dileyerek hata yaptığını söyledi. Bende sevgili daltas üstaddan özür dilerim bu hata için. Ama iyi oldu sesini duyduk , haberini aldık. Önemli olan sağlık, bundan sonra hiçbir şey yapmasan da sen biz çizgi romanseverlerin gönlünde müstena bir yere sahipsin. Sağlıklı ol bana yeter. Selam ve sevgiyle.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,514
13,167

Merhaba @daltas üstadım. mesajınızı görmek beni sevindirdi hoş geldiniz sağlığınız ve moraliniz inşallah yerindedir. Size tekrar tekrar bütün emekleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılarımla.

Hilal10711

Aktif Üye
25 Ara 2020
154
606

Bu benim kaderim olamaz sayın Daltas, en sevdiğim çizere (Bocci) gelmişti sıra, çevirinizi beklerken bizi terkettiniz, lütfen devamını getiriniz, Siz Tex'te efsanesiniz, Tex aşkına kaldığınız yerden umutla devam etmenizi bekliyoruz, her zaman selametle kalın. ✋