Tex 781 Gizli Tünel

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,696
150,733
Tex 781 Gizli Tünel

47tosnt84jyt8j75g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Sayfa Adedi: 113

Çeviri ve balonlama, kapak ve diğer sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.

İYİ EĞLENCELER!!!

wolverine

Yeni Üye
27 Mar 2009
95
314
öncelikle teşekkür ederim. Ancak forumdaki teks severlere bir sorum olacak. sizce de teksin ana serisinin çizimlerinde bir kötüleşme bir dağınıklık oluşmaya başlamadı mı? ya da ben mi sadece beğenmiyorum.
Bu arada italya serisinin sanırım 2 sayı gerisindeyiz acaba bir sonraki projeniz ne olacak diye merak ediyorum.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,621
85,345
hiçbiryerde :)
780. sayıda başlayan heyecanlı macera bu sayıda sona eriyor.
İnsanları sömüren, hem de zorbalıkla sömürenlere karşı bu
macerada Tex ve arkadaşı amansız Kit Carson hem silahlarını
oldukça fazla konuşturuyor hem de insanları iyi organize ederek
suça bulaşıp çete haline gelmiş kötülerin hakkından geliyor.
Elinize sağlık "daltas" üstadım yeniden Tex fırtınası esiyor
sayenizde son zamanlarda.

istavritismail

Yeni Üye
5 Şub 2024
57
165
öncelikle teşekkür ederim. Ancak forumdaki teks severlere bir sorum olacak. sizce de teksin ana serisinin çizimlerinde bir kötüleşme bir dağınıklık oluşmaya başlamadı mı? ya da ben mi sadece beğenmiyorum.
Bu arada italya serisinin sanırım 2 sayı gerisindeyiz acaba bir sonraki projeniz ne olacak diye merak ediyorum.
Genel olarak çizimlerde kötüleşme yok. Ancak bazı maceralar (neyseki sayıları fazla değil) senaryo güzel olsa bile okuyucuyu kahramandan soğutacak kadar kötü çizilebiliyor. Aynı durum çok sevdiğimiz Zagor Tenay için de geçerli. Ancak istisnalar kaideyi bozmuyor, tex ve zagor sevgimiz hiç bir zaman azalmıyor.

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
3,035
25,547
Kıbrıs
Kim derdi ki Teks okurları, gün gelecek İtalya'da yayınlanan en son sayıları,
eşzamanlı olarak okuyabilecek.İşte bu inanılmaz olay, Daltas sayesinde Çizgi
Diyarı mensuplarına nasip oldu.Benim gibi yaşı ilerlemiş Teks okurları eminim
ki size minnettardırlar Dündar Bey.İyi ki varsınız.

carson10

Aktif Üye
16 Ara 2012
395
1,245
Bu güzel kapağın varyantı, Lucca Comics&Game 2025 için sınırlı sayıda özel kadife olarak basıldı. Claudio Villa'nın çizimi Tex'in karizmasını gösteriyor.Varyant kapakta:Tex'in gövdesi yerine turuncu zemin var.Silahlar ve baş ile estetik bir bütün oluşturuyor.
Maceranın yazarı ve çizeri kaliteli.Gianfranco Manfredi'yi büyülü rüzgar'dan biliyoruz, istediğinde döktürüyor. Çizeri Majo, asıl adıyla Mario Rossi. Siyah-beyazı eski nostaljik çizimler gibi kullanmış.
Kitabı henüz okumadım. Daltas üstâda gönül dolusu teşekkürler.

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
520
1,889
İstanbul
Bu maceranın çizeri Majo, asıl adıyla Mario Rossi stilinde sanki bir Diso havası vardı; ancak ölenler de bayağı fazlaydı...
Emeğinize sağlık Dündar Bey @daltas , şimdiden yeni yılınızı kutlar ; sağlık ve esenlikler dilerim.

Bir sorum olacak; genç Tex Willer'in de bayağı aylık, extra ve özel macerası birikti...

Acaba sıra onlara gelecektir diye ummalı mıyız?

Tex Willer serisine devam etmeyeceğim, nedeni Tex'in ilk maceralarının Boselli'nin bol lafla şişirilmiş yeni sürümü.
Tex Willer Extra, bilindiği gibi Tex'de daha önce yayınlanmış maceralar. Onları bu isim altında daha önce hiç yayınlamadım ve bundan sonra da yayınlamayacağım.
Tex Willer Özel serisi devam edecek. Onlara 2026'dan itibaren bir aksilik olmazsa zaman ayırmaya başlayacağım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

MZAMAN

Kıdemli Üye
3 May 2019
680
2,635
1 aydır Tex paylaşımlarınızla en güzel yeni yıl hediyemi aldım, arşivime kaydettim. Tüm özverilerinize tekrar teşekkür ediyorum, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yeni yıl diliyorum.