ihtiyardost
Onursal Üye

ORİJİNAL SIRALAMADAKİ 200 NOLU CİLTTİR.
:wbtr: KEYİFLİ OKUMALAR:wbtr:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi:
iki tane renkli paylaşımı hüplettim.200 ve 300 cü sayıları. teşekkürler ediyorum. aynı anda kafama şu sorularda takılıverdi.şimdiki oğlak teks 401 den başlıyorsa nerde bunun ilk 400 ü. bakunin bir liste paylaşmıştı orda varmı bilmiyorum. güzel bir çalışmaydı lakin ben conancıyım. teks bana ağır geldi çözemedim şifreyi. 200 ve 300 cü sayılar nerden icap etti, süper cilttenmi geldi bunlar. 200 sayı 115.ci sayfadan başlıyor ya, ilk 114 nerde gibi luzumsuz sorular kafamda dolanıp duruyor.
öncelikle nisanyağmuru çok güzel bir isim,iki tane renkli paylaşımı hüplettim.200 ve 300 cü sayıları. teşekkürler ediyorum. aynı anda kafama şu sorularda takılıverdi.şimdiki oğlak teks 401 den başlıyorsa nerde bunun ilk 400 ü. bakunin bir liste paylaşmıştı orda varmı bilmiyorum. güzel bir çalışmaydı lakin ben conancıyım. teks bana ağır geldi çözemedim şifreyi. 200 ve 300 cü sayılar nerden icap etti, süper cilttenmi geldi bunlar. 200 sayı 115.ci sayfadan başlıyor ya, ilk 114 nerde gibi luzumsuz sorular kafamda dolanıp duruyor.
Sanırım kitapın bütün sayfaları upload edilmemiş.
Pes ettim.
Mevcut link aktif olmasına rağmen indirdiğim dosya açılmıyordu. Bunun üzerine elimde bulunan dosyayı yeniden yükledim. Önce rar formatında, sonra cbr formatında. Kendi sağlam dosyamı yüklediğim halde kontrol etmek için indirdiğimde yüklediğim dosyanın da açılmadığını gördüm. Hem rar formatında hem cbr formatında aynı sorun çıktı. Aklım ermedi.![]()
Mevcut dosya da 16MB idi, arşivimde bulunan ve sorunsuz çalışan dosya da. Bir süreliğine seyahatte olacağım için bu mevzuyla daha fazla ilgilenemeyeceğim. İlgilenen bir arkadaş olursa memnun olurum.