Tenten ve Mavi Portakallar

barkın

Yeni Üye
31 Ocak 2012
22
62
Selamlar..Tenten ve Mavi portakallar aslında birbirinden bağımsız 3 seri..İlki fırsatım olursa yine buradan izleyebileceğiniz "Tenten ve Altın Post"dur.3.sü ise animasyon olarak yapılmıştır.Tenten ve Mavi portakallar'ın özelliği Türkiyeyi (istanbul'u daha doğrusu) renkli olarak gösteren ilk filmolma özelliğini taşımasıdır.Filmin çekimleri İstanbul ve Pire (Yunanistan) 'de gerçekleştirilmiş. Filmde ünlü İzmirli şarkıcı Dario Moreno ve sinema-tiyatro sanatçısı Ulvi Uraz da rol almışlar.

Profösör Tournesol dünyadaki global açlığı önleyebilecek bir kitap yazmıştır. Fakat bir televizyon programına katıldığında projelerinin kabul görmez ve alay konusu olur. Bir süre sonra İspanyol bir bilim adamı olan Antenor Zalamea’dan bir mesaj ve paket alır. Mesajda İspanyol Profösörün, Çölde yetişebilen Mavi bir portakal türü ürettiği yazmaktadır. Tournesol bu keşfi daha yakından ve ayrıntılı inceleyebilmek için İspanya’ya doğru yola çıkar. Fakat oraya vardığında kendisini bir sürpriz beklemektedir. Bu keşfi daha önceden haber almış oan bir örgüt iki profosörü de kaçırır. Bilim adamlarını kurtarma işi, Tournesol’ün eski dostları olan Tenten ve Kaptan Haddock’ düşer…

tentenzez.jpg

urloko.jpg

part1:

part2:

part3:

part4:

part5:

iyi seyirler..

Alıntıdır....

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,052
9,314
Kastamonu
Çok teşekkür ederim sevgili Barkın. Tenten'e bayılırım. Galiba bunu gören olmamış; yoksa Diyar'da Tentensever çoktur.

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
40
denizci
Altın Postu defalarca izledim, ama Mavi Portakallar' ı yeni duydum, mutlaka bu akşam izleyeceğim, inanılmaz mutlu oldum, umarım ingilizcedir yoksa fransız kalırım, çok teşekkür ederim

halit

Kıdemli Üye
27 Eyl 2011
627
2,061
Sayın barkın Tenten filmi için çok teşekkür ederim.Acaba bu filmi ve indirme imkanımız var mı?Varsa nedir?

samuray64

Süper Üye
17 Eyl 2009
952
2,022
28:58 E - 41:01 N
paylaşım için teşekkür ederim.

ben indirdim, açıklaması altta

firefox kurulu olucak, şu eklentiyi indir ve kur firefox açıkken tabi

sonra indireceğin linki aç sağ altta vk ikonu görüceksin go to video yazan, onu tıkla

seni ikinci bir sayfaya atıcak yine indireceğin filmin olduğu bir sayfaya

sağ altta indirme kalitesini seç ki 360p den üstü yoktu onu seç

hemen altında download yazısı çıkacak 1 kere tıkla filmi indir.

5 parça olduğu için bu film, 5 kere aynı şeyi yapıcaksın.

kolay gelsin.

Son düzenleme:

barkın

Yeni Üye
31 Ocak 2012
22
62
Sayın barkın Tenten filmi için çok teşekkür ederim.Acaba bu filmi ve indirme imkanımız var mı?Varsa nedir?

Samuray64 dostumuzun dediği yöntemi de kullanabilirsin ben şahsen idm(internet download manager) kullanıyorum onu da yükleyip indirebilirsin