Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli eserleriyle bizleri onore eden , emek ve zaman ayırarak sorumluluk alarak , sanat için her şeyi göze alan bir kültürün yaşaması için değer katan değerli insanlara çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Öncelikle Sayın "abolardis" kardeşimin yazdıklarının nedenini, niçinini anlayamadım ama değerli adminlerimiz mutlaka konuyla ilgileneceklerdir.
Sayın "vefalı" sayı atlamadan Teksas'ın en güzel serilerinden birini emin adımlarla tamamlıyor.
Emeğiniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum Sayın "vefalı"...
Sağlıcakla kalın!..
Ne yalan söyleyeyim yerli çizgiroman dışında çok az yabancı çizgiromana şans veririm.Genel beğenilerim gizemli ve bilimkurgu çizgiromanları üzerinedir.Her şeyi indirip arşivlemek yerine okuyacağım ve zevk alacağım paylaşımlara öncelik veririm.'Vefalı' üstadın paylaşımlarını hem bana yakın hem de okunası derecede temiz tarandığı için öncelik veririm.Ve bilirim ki üstad bir seriye başlamışsa tamamlamadan bırakmaz.Sınırını kendisinin bile bilmediği kütüphanesini biz okuyucularla paylaştığı için çok şanslıyız.bu serinin ilk paylaşımlarına göz attım rahmetli Haluk beyin like'si ni görünce gözlerim buğulandı.Teşekküler üstad iyi ki varsınız.