Teks Alfa Yayınları Büyük Cilt Sayı 28 - Görünmez Tehlike

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,502
311,671
texgorunmeztehlke.jpg

Kitabın ilk 114 sayfasını tarayarak "bölüm sonu"na kadar paylaşıma açabildim. Daha sonraki sayfalarda yer yer eksiklik bulunduğundan bütünlük arz etmiyordu. Yine de 114 sayfa az değil... Değerli bir arkadaşımız tamamını paylaşana kadar forumda bulunsun. İyi okumalar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,219
5,089
Dostum korktuğum başıma geldi (O) mutlu hastalığa yakalandınız sanırım.Paylaşım ve insanları mutlu etme hastalığı .Teşekkürler.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,986
148,733
Bu kitapları bulmak bile zor,eksikler bir şekilde tamamlanır,eline sağlık,teşekkürler

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,778
4,833
sevgili sarkomer cok güzel paylaşımlar yapıyosun.. tam can alıcı yerden teksle vuruyosun bizleri.. ellerine saglık diyorum kardeşim sagol.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,054
88,164
Kasımpaşa
Savok kardeşim ağrıyan beliniz ya da sırtınız, kızaran gözleriniz, ömrünüzden ayırdığınız vaktiniz belki de yarım bıraktığınız yemeğiniz ya da farkında dahi olmadan yudumlayarak zevk bile alamadığınız çayınız; kısaca tüm fedakarlıklarınız için gönülden teşekkürler...

Dostum,
buna evdeki çocukların
baba kalk bilgisayarın başından
bağırtıları ile Saygı değer eşimin
yeni bir oyuncak buldun
serzenişlerini de eklersen
tam beni anlatmış olursun...

İyi ki ozanlar var da
kısadan anlatabiliyorum derdimi...​

...
İşim gücüm budur benim,
Gökyüzünü boyarım her sabah,
Hepiniz uykudayken.
Uyanır bakarsınız ki mavi.

Deniz yırtılır kimi zaman,
Bilmezsiniz kim diker;
Ben dikerim.

Dalga geçerim kimi zaman da,
O da benim vazifem;
Bir baş düşünürüm başımda,
Bir mide düşünürüm midemde,
Bir ayak düşünürüm ayağımda,
Ne haltedeceğimi bilemem.

Cellatbey

Aktif Üye
7 May 2010
339
265
Değerli kardeşim
Tex (Teks) in yeri benim yanımda apayrıdır.Yenileri zaten bilmem.eskilerden tüm çizgi romanların içinde Tex e bir başka değer veririm.Tutkunu için hazine değerindeki paylaşımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Sağlığın daim olsun kardeşim.

.

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,321
emek verilmiş , ugraşılmış. emeklerin değeri ölçülmez. lakin indiremiyorum, linkte bir problem oluşmuş olabilir mi aceba.

sandokan

Süper Üye
25 Ocak 2010
3,293
2,867
Almanya-Hameln
Sayin Albay50 linkte problem yok, fakat internet explorer ile indiremeyebilirsin.
Ben Fire Fox ile simdi rahatlikla indirdim. Isterseniz deneyin yine problem olursa
bildirirseniz size yardimci olurum.

.

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,321
Sayin Albay50 linkte problem yok, fakat internet explorer ile indiremeyebilirsin.
Ben Fire Fox ile simdi rahatlikla indirdim. Isterseniz deneyin yine problem olursa
bildirirseniz size yardimci olurum.

.

Tamam indirdim teşekkür ederim. büyük cilt 28 bende vardı. ben elimdekine bakıyorum içinde dağınık şehir ve gizli kasaba maceraları var. sitedeki listeye bakıyorum görünmez tehlike yazıyor. hem cilt kapağına hem içeriğine bi bakayım demiştim. olayı çözdüm burdaki linkte verilen başka bir macera büyük cilt 28 değilde , normal serinin 28.ci sayısını koymuşlar.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,327
4,714
Sevgili Sarkomer kardeşim,bayramını canı cönülden kutlar mutluluklar dilerim.Değerli kardeşim ayrıca bu harika Teks için çok çok teşekkürler ederim,ellerine yüreğine sağlık.