Tek darbe ile kafa almak

DeathRain

Yeni Üye
7 Şub 2012
58
41
Birçok eski çağ temalı film,dizi ve çizgiromanda karşılaştığım bir durumdur tek kılıç darbesi ile kafa almak.Geçenlerde arkadaşlarlada tartıştık bu konuyu çoğunluk bunun imkansız olduğunu savunuyor bende biraz araştırdım ancak birşey bulamadım birde sizlere sorayım dedim sizce tek kılıç darbesi ile kafa alınabilirmi?

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,327
4,714
Kılıcı kimin kullandığına bağlı.Eğer Cüneyt Arkın ise kılıcı kullanan,o zaman tek kılıç darbesi ile belki dört tane bile kafa kesebilir.Eğer kılıcı kullanan Conan ise o zaman bu sayı iki basamaklı bile olabilir...

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,403
Kılıç yeterince keskinse ve oldukça hızlı bir şekilde savrulursa neden olmasın :D

kara_kız

Yeni Üye
23 Ara 2012
49
35
Kılıcı kullananın gücüne bağlı. Adam bir yumrukla onlarca granit kırabiliyor. Bir kılıçla kafamı alamıcak. :)

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,666
denize sıfır
DeathRain,evet sen,eğ başını küçük bir deneme yapmak istiyorum hem merakını gideririm.:)

barbariantop.jpg

DeathRain

Yeni Üye
7 Şub 2012
58
41
Banada mantıklı geşiyor ancak bir kaç sitede bunun imkansız olduğunu yani tek darbe ile en fazla kafanın yarısının kopacağını söylüyorlar

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,254
İstanbul-İzmir
Hıh kılıçla koparmak iş değil ki?
Ben tek kurşunla koparıyorum :D
Büyükbeyaz senin yanına geliyorum hazır ol elma bul bir yerlerden gadasınaldığım :D