Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Colinmccay dostumuz bundan sonra Co-Admin olarak devam edecektir.
Başarılı çalışmalarının devamını diliyor birlikte olmaktan dolayı büyük keyif duyduğumu belirtmek istiyorum.
Anayın ak sütü gibi helal bir görev vermiş Bakunin.Ben bu işin buralara kadar geleceğinden zaten adım gibi emindim.:Ğ:Ğ:Ğ Şimdi bu görevide başarıyla ve layıkıyla yerine getireceğinden zerre kuşkum yok.
Herkes rütbe alıyo, bize bişey yok, teğmenlikte devam.
Neyse, şaka bi tarafa , Colinmccay arkadaşın özverili katkılarının doğal sonucu bu, içten tebriklerimle...
Harika umarım hakkında hayırlı olur yeni görevin:d s.mod olarak harika işler çıkarıyordu, yeni göreviyle de bu işlerin devamını artarak ve kendini geliştirerek devam ettireceğini umuyorum hayırlı olsun.
internet alemini karış karış geziyorsun bütün güzellikleri buraya taşıyor bizle paylaşıyorsun,insanları paylaşmaya teşvik ediyor siteye kazandırıyorsun bunlardan biride benim,ilgin alakan ve teşviklerin için teşekkür ederim adminin colugunu bilmem ama hayırlı olsun derim sevgilerle kal. not:gezerken yeni gördüm bende yazayım dedim.