lestimo
Yeni Üye
- 22 Nis 2021
- 55
- 270
Merhabalar ben de Sezgin Burak'ın yazdığı Tarkan serisinin birkaç hikayesi mevcut, paylaşım yapmak serbest mi onu öğrenebilir miyim ? Eğer sorun olmazsa sizlerle paylaşmak isterim.
Çocukken alt komşumuz 70'lere ait 2 kalın cilt Tarkan hediye etmişti. Bu ciltlerdeki Tarkan fasiküllerinin arkasında "Hippi Kralı Pippi"nin maceralarını defalarca büyük beğeniyle okurdum. Gerçekten efsane sayılabilecek bir karakterdi. Keşke derli-toplu paylaşabilecek bir üyemiz çıksa..Tarkan dergileri, telif haklarından dolayı paylaşılamasa da, bu derginin arka sayfalarında dolgu olarak yer alan; önceleri HİPPİ KRALI PİPPİ ve daha sonra HİPPİ KRALI PİPPİ VE DEMİR PENÇE adındaki çizgi roman maceraları ve diğerleri paylaşılabilir sanıyorum.
Şayet bunu yaparsan çok makbul geçer abi. Sevgiler, saygılar...Belki ileriye doğru HİPPİ dolgusunu derleyebilirim.
Çok güldüm üstadım! :Ğ Allah da sizi güldürsün...Yassah Ancinsan kardeş, yoksa bokoto yemişişko!
Sayın gandor08,
Tarkan dergilerindeki Hippi Kralı Pippi ile devamı olan Hippi Kralı Pippi dolgu maceralarını kronolojik sırasına göre derleyip yayınlamanızı dört gözle bekliyoruz. Şimdiden teşekkür ederiz, elinize ve gönlünüze sağlık...
Olay Tarkan'la alakalı değil sadece; hangi Çizgi roman olursa olsun, yayımcısı veya ilgili kişisi kişileri Forumumuza YAYINLANMAMASI yönünde telkinde bulunursa bizler tereddütsüz o yayını veya yayınları yayımlamıyoruz, şayet daha önceden yayınlanmışsa da kaldırıyoruz. Bu dün de böyle oldu yarın da böyle olacak.