Tarih tekerrür ederse Cimbom Juventus'a yenilmez dedik ve de aynen öyle oldu!..

tabure

Guest
14 Eki 2011
579
1,962
Bastiani Kalesi
Cimbom, Kopenhag'ta 3 puan kaybedince, döndü dolaştı iş, 1-2 saat içinde kar yağması da beklenen bir İstanbul gecesinde Juventus'u yenmeye kaldı.
Cimbom 50 yıldır İstanbul'da hiçbir İtalyan takımına yenilmemiş. Umarım dedikleri gibi tarih tekerrürden ibarettir....

Bugün tabii ortada çok belirsizlik var, sezon başından beri bir istikrar ve kemik kadro oluşmayan GS'nin oyun planı ne olacak, defansı 3'lü mü olacak 4'lü mü? Hava şartları nasıl olacak? Hakem Portekizli ki, daha Portekizli bir hakemin Türk takımlarına yaradığı görülmemiştir. Gene de oyun biraz beraberliğe yakın görünüyor...

Herşeye rağmen Avrupa Aslanından şanına yakışır bir oyun görürüz de, Avrupa'ya devam ederiz. Hatırlarsınız Milan'ı son saniyede yenip, UEFA şampiyonluğuna giden yolu başlatmıştı. Umarım bu gece yeni bir zaferin başlangıcı olur.

Siz ne diyorsunuz?

Ekli dosyalar

• gs_.jpg
    gs_.jpg
    103.1 KB · Görüntü: 11

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,379
39,787
İstanbul
Bir Cimbomlu olarak ağzından bal damlıyor diyeceğim ama bu sene oynadığımız futbol pek bir şeye benzemediği için "bir üst tura geçsek ne olacak?" demeden edemiyorum. Yolumuza UEFA'da devam etmek daha iyi olabilir :)

tabure

Guest
14 Eki 2011
579
1,962
Bastiani Kalesi
Valla böyle kepazelik olmaz, 55 bin kişilik stad yaptırıyorsun, projede üstü kapanacak iken, bir şekilde ne oluyorsa yapılmıyor ve GS yönetimi de gündemimizde bu yok diyor. Al işte şampiyonlar ligi maçı yarıda kaldı kar yüzünden...
Organizasyon işini beceremiyoruz maalesef. Ha maç oynansa ne olacak, Direnc11 dediğin gibi, kayda değer bir futbolumuz yok, ağır çekimde cereyan ediyor maç, Juve'nin istediği gibi gidiyordu zaten...

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,379
39,787
İstanbul
Bakalım sevgili Savok ne zaman maçın etkisinden sıyrılıp Diyar'da arz-ı endam edecek. Hâlbuki onunla maç için totem de yapmıştık bugün :) Gerçi baktığın yere bağlı olarak işe yaramış görünüyor. :)

tabure

Guest
14 Eki 2011
579
1,962
Bastiani Kalesi
Evet kaybetmez dedik kaybetmedi bu gece üstelik Kopenhag da 2-0 geride muhtemelen Avrupa'da yola devam edeceğiz, ama Tarih tekerrür edecek mi, onu maçın devamında ne zaman oynanır ve oynatılırsa göreceğiz.
Hayır ben seyirciye üzüldüm, bu karda kışta yollarda mağdur oldular...

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,365
3,568
Midgard
Ben Ankara'dan o maça giden biliyorum :D Madem adam gibi stad yapamıyorsun o zaman ver bakalım herkesin bilet+yol parasını...

tabure

Guest
14 Eki 2011
579
1,962
Bastiani Kalesi
Bence maçın ertelenmesi Juve'nin aleyhine oldu. Çünkü birazdan Kopenhag maçı bitecek, Real yenerse Kopenhag elenmiş olacak.
Böylece yarın ya da öbür gün maç devam ettiğinde Cimbom artık yenilse de bir şey kaybetmeyeceğinden Allah ne verdiyse kazanmaya oynayacak, o yüzden CONTE'nin pek hoşuna gitmemiş olabilir bu erteleme... Ha tabi GS yönetimi Şampiyonlar liginde devam etmektense Avrupa Ligi'ni isterler de öyle bir yönlendirme yaparlarsa bilemem tabii teknik yönetime.

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,269
17,446
Galiba stadın üstü kapansa da, maç başlamadan açmak gerekiyormuş. Dolayısıyla, o karda gene ertelenecekti maç ...

tabure

Guest
14 Eki 2011
579
1,962
Bastiani Kalesi
Spor bakanı Kılıç'a göre öyle değil ki, "Stadın üstü kapalı olsa bu güzellikler olmazdı." diye twit atmış. Saha ısıtma sistemiyle ilgili de çelişkili ifadeler var, GS yönetimi 10 derecede çalışmaya başladı, zeminin ısısı 21 dereceydi diyor, Spor bakanlığı ısıtma sistemi yok diyor.

tabure

Guest
14 Eki 2011
579
1,962
Bastiani Kalesi
Maç 15.00'te kesin başlayacakmış, taraftar alınmaya başlamış. Bence yönetim bilete bakmadan kapıları açsın, herkes girsin, yoksa dünkü taraftarın çoğu zaten maça gelmeyecek, seyirci baskısı oluşmayacak...

Hadi Renkdaşlar, rastgele, Juve'yi gene bir erteleme maçında Dortmund'da olduğu gibi 2 golle uğurlayalım. (Gerçi o maçta Hakan Şükür vardı, Burak Yılmaz bir Şükür değil, Drogba desen artık ayağını kaldıracak hali kalmamış, Sneijder'i hiç sorma sahada mı belli değil)

tabure

Guest
14 Eki 2011
579
1,962
Bastiani Kalesi
Gerçekleri tarih yazar, tekerrür eden tarihi de Galatasaray!!!! :)

Önceki yazımda Drogba ile Sneijder'e laf attım ama mahçup ettiler. Drogba asistini yaptı, Sneijder de çok güzel attı golünü...

Kutlu olsun, güzel bir kura bekleyeceğiz artık.

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
995
Gs taraftarı zor şartlarda bile takımının yanında.

1 gece boyunca stat önünde maçı bekleyenler olduğunu biliyormuydunuz?

tabure

Guest
14 Eki 2011
579
1,962
Bastiani Kalesi
Helal valla tüm maça giden taraftarlara... Juventus için de daha iyi oldu, zaten Avrupa ligi finali mayısta statlarındaymış.

Madem neşemiz yerinde, buradan birisine de gönderme yapalım, o kendini bilir:

"O kupa ayağımıza gelecek!..."

carson10

Aktif Üye
16 Ara 2012
395
1,250
Bugün; Hollandalıyım, Afrikalıyım, İtalyanım, İspanyolum, Türküm, Kürdüm, Müslümanım, Hristiyanım,
Fransızım, Portekizim, Avrupalıyım...GALATASARAY'lıyım...Ve İNSAN'ım.Muchas Gracias Heroas.

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,836
39,357
İstanbul
"Kalplerde bir yıldız, gönüllerde bir ay; Türk sporunda en büyük şampiyon GALATASARAY!!.."

Tebrikler Galatasaray'ım ve büyük taraftarı..

savok

Admin
30 Eki 2009
20,054
88,168
Kasımpaşa
Aslında büyük konuşmayı pek akıllıca bulmam, ama Galatasaray söz konusu olunca akliselim aramayacaksın bende.. Karşında liginde namağlup lider bir takım var, aynı zamanda kendini beğenmişliğin sınırlarını zorluyorlar. Yine de Türk usulü yoktan var olma becerisini gösteren cimbom.. Türkiye neyse Cim bom'da o.. Gurur duymamak mümkün mü? (Telefondan bu kadar yazabildim..)