tarama ve çeviri isteklerim olacaktı :D

medeabeko

Yeni Üye
7 Kas 2009
10
3
elimde batmanın ilk çıktığı sayı dahil dedective comicsin 1930 dan başlayan 500 ü geçik sayısı bulunmaktadır çevirecek varsa bana ulaşsın bu paha biçilemez seriyi çevirin lütfen

ayrıca:asterix,red sonja,catwoman,tarot:witch of the black rose,ve geniş bir batman koleksiyonum vardır çevirecek olan varsa ulaşsın ve elimdeki bine yakın çizgi romanı siz çizgiroman severlere ulaştıralım

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,340
İzmir
Selam,

Çeviri ve balonlama yapan arkadaşlar belirli bir program üzerine belirledikleri sayılarda çalışırlar. Belki dediğiniz sayıları çevirip balonlayacak birileri çıkar. Ama DC Yeni 52 serisine geçtiğinden eski seri Batman'lerin önemli sayıları haricinde çevirileceğini pek zannetmiyorum. Yine de ''Yabancı Dilde Çizgi Romanlar'' bölümünde arşivinizi paylaşabilirsiniz.
Muhakkak ilgilenecek birileri çıkacağı gibi, bir gün çeviren de çıkabilir.
Selamlarla.

medeabeko

Yeni Üye
7 Kas 2009
10
3
sitedeki nostaljik sayıları görünce üyelerin bu sayıları kaçırmak istemeyeceğini düşündüm önemli sayı derken de mesajımda yazdığım gibi batmanin doğduğu sayıda var içlerinde ve bide redkitin yky sayıları görünce asteriks gibi ülkemizde şu anda satılan bir serinin de türkçe olarak üyelere sunulması gerektiği kanaatindeyim çünkü herkesin ingilizcesi bu romanları okuyacak kadar iyi olmayabilir sizden ricam bu forumda yeni olduğumdan çeviriyi yapmaya gönüllü olacak boşta kalan biri var mı diye bakmanızdır.saygılarımla.ısrarımı mazur görün ama bu romanların forumumuzu çok daha zenginleştireceğini,üyeleri sevindireceğini düşündüğüm için bu kanıdayım .saygılar