Suddenly something happened -- Beaulieu, Jimmy, 1974-; Cochrane, KerryAnn -- (İngilizce) PDF

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
2,839
28,011





Suddenly something happened -- Beaulieu, Jimmy, 1974-; Cochrane, KerryAnn --

Aniden bir şey oldu “253 sayfa:

Jimmy Beaulieu, Mécanique générale yayınevinin kurucusu ve sekiz Fransızca kitabın yazarı veya editörüdür. Aniden Bir Şey Oldu, onun İngilizce dilindeki ilk kitabıdır ve Quelques Pelures ve Le Moral des Troupes'in (2005 Prix Espoir Québécois ödülünü kazanan) hikayelerini, bu otobiyografik çalışmanın eksiksiz baskısını oluşturmak için yeni bir Sonsöz ile bir araya getirir.

Jimmy, bohem gece hayatıyla Quebec City ile Montreal'de yaşamak arasındaki farklar üzerinde kafa yoruyor, büyüleyici ve samimi bir şekilde çocukluğunu anıyor, sanatta ve aşkta hayal kırıklıklarını ve zaferlerini paylaşıyor ve ırkçılıktan pop müziğe ve müzikten ırkçılığa kadar her şey hakkındaki felsefesini ifade ediyor.

Quebec'in kentsel ve kırsal manzaralarını tasvir eden ustaca çizilmiş arka planların önünde, zengin bir şekilde işlenmiş kurşun kalem çizgileriyle anlatılan bunlar, hayattaki en güzel şeylere - örneğin balkonlara, İlkbaharda Montreal ve sahte ahşap panelli istasyon vagonlara - değer veren, rahat bir sanatçı olan Jimmy Beaulieu'nun tamamen macera dışı maceralarıdır. [/B]​
 
Son düzenleme:
Üst