Bu sıralar Mandrake striplerine kafayı taktım...
Onları indirip birleştiriyorum, oynuyorum yani bir türlü...
Mandrake'nin ilk yayınlanan ilk iki macerasının birleştirmesinde bir sorun yaşamadım...
"Mandrake D001NP Mandrake the Magician - D001 - The Cobra" adlı macerayı haftalık olarak birleştirdim...
Sonra "Mandrake D002 The Hawk (Mandrake Meets Narda) (Nov-26-1934 to Feb-23-1935)" ikinci macerayı üçlü olarak birleştirdim.
Sıra geldi üçüncü macera olan
"Mandrake D003 The Monster of Tanov Pass (Feb-25-1935 to Jun-15-1935)"
Ama tüm aramalarıma rağmen strip olarak bulamadım. Bulabildiğim ancak buydu.
Benim gibi meraklı ve acemi birisi birleştirmeye kalkmış sonuçta iki stripin üstü kapanmış.
Çok aradım, bir türlü bulamadım. Ben pek de o kadar bu işleri beceremem. Ancak bu maceranın Türkçesini bizim sitede Haluk abi paylaşmış.
http://www.cizgidiyari.com/forum/si...ayi-01-dar-gecit-06-02-1968-bilge-sakrak.html
Ben de oraki kopya çizimleri aldım, orjinalinin üzerine yapıştırdım.
Ortaya garip bir durum çıktı...
Bakalım fark edebilecek misiniz?
Onları indirip birleştiriyorum, oynuyorum yani bir türlü...
Mandrake'nin ilk yayınlanan ilk iki macerasının birleştirmesinde bir sorun yaşamadım...
"Mandrake D001NP Mandrake the Magician - D001 - The Cobra" adlı macerayı haftalık olarak birleştirdim...

Sonra "Mandrake D002 The Hawk (Mandrake Meets Narda) (Nov-26-1934 to Feb-23-1935)" ikinci macerayı üçlü olarak birleştirdim.

Sıra geldi üçüncü macera olan
"Mandrake D003 The Monster of Tanov Pass (Feb-25-1935 to Jun-15-1935)"
Ama tüm aramalarıma rağmen strip olarak bulamadım. Bulabildiğim ancak buydu.
Benim gibi meraklı ve acemi birisi birleştirmeye kalkmış sonuçta iki stripin üstü kapanmış.

Çok aradım, bir türlü bulamadım. Ben pek de o kadar bu işleri beceremem. Ancak bu maceranın Türkçesini bizim sitede Haluk abi paylaşmış.
http://www.cizgidiyari.com/forum/si...ayi-01-dar-gecit-06-02-1968-bilge-sakrak.html
Ben de oraki kopya çizimleri aldım, orjinalinin üzerine yapıştırdım.
Ortaya garip bir durum çıktı...

Bakalım fark edebilecek misiniz?