Something is Killing the Children #01 (Türkçe Çeviri)

LeBeau

Çeviri & Balonlama
1 May 2020
193
4,353
Something%2Bis%2BKilling%2Bthe%2BChildren%2B001-000.jpg

Bir Şey Çocukları Öldürüyor!

Okçu Tepesi'nin çocukları kaybolmaya başladığında her şey umutsuz görünür.
Çoğu çocuk asla geri dönmez, ama korkunç hikayeleri olanlar hariç--
onlarınki gölgelerde yaşayan korkunç yaratıkların imkansız hikayeleri.
Tehdidi bulmak ve ortadan kaldırmak için tek umutları, çocuklara inanan ve gördüklerini gördüğünü iddia eden gizemli bir yabancının gelişidir.
Adı Erica Slaughter. Canavarları öldürüyor. Yaptığı tek şey bu ve bunun bedelini o taşıyor çünkü YAPILMASI gerekiyor.

Bu ilginç ve merak uyandıran serinin ilk sayısı Türkçe olarak sizlerle!

DryKleon

Süper Üye
18 Eki 2020
3,773
14,106
Tamamlandıktan sonra okuyacağım serilere bir yenisi daha eklendi. Emekleriniz için çok teşekkürler

vikgard

Yeni Üye
21 Ocak 2023
13
23
Valla açıkçası ülkemizdeki yayınevi "sözde" cilt 3 de dahil olmak üzere elinde hakları bulunduruyormuş.? Sorumlu kişiyle irtibata geçmiştim; 2025 yılının Ağustos ayı civarı çıkacağı belirtilse de 3. cilt henüz çıkmamış. Enteresan, böyle uzun serilere başlayıp devamını getirmedikleri müddetçe bizden sabır, keyif ve satın alım beklemeleri gülünç oluyor. Bu seriye hiç karışma daha iyi ve ben ilk 2 cildi aldım ama ana seri 8. ya da 9. cildinde. Komedi

Saint Walker

Çeviri & Balonlama
30 Eki 2018
268
5,700
Adana
Valla açıkçası ülkemizdeki yayınevi "sözde" cilt 3 de dahil olmak üzere elinde hakları bulunduruyormuş?
Epsilon yayınevi mümkünse çizgi roman yayınlamasın. İlk cildin 2. fasikülünde font değişiyor aynı şekilde 2. Ciltteki font da farklı. İsim seçimi başlı başına facia zaten

vikgard

Yeni Üye
21 Ocak 2023
13
23
Sevgili okurlar adına seslenmek istiyorum -bana katılın ve ya katılmayın-
Yayınevleri serileri düzenli basarak devam etse okuyuculara biraz daha kulak verse başladığı işe (sermayesi yeteceğini düşünüyorum) telif haklarını alarak sonunu bizlere gösterse acaba daha tutarlı olmaz mı?!
Eksik, kusurlu, tamamlanması muamma olarak çizgi roman servisine dur deseler piyasamız daha canlı olmazmıydı? Okuyucuların, evreni-hikayesi eksik kalan, seri bütünlüğü olmayan ve eksiklikler bulunan eserlere yatırımlar yapmaması gayet normal değil midir? Karşı taraf olan yayın evlerine istekler iletilince "gerekli ve/veya beklentimiz olan kopya satımı gerçeklememiştir", "Okuyuclar gerekli satın alımı yapmıyor" gibi cevapları görmezdik diye düşünüyorum.
Uzun lafın kısası ne yayınevi beklenti karşılıyor ne de yayınevler okuyucuların yeteri ilgi göstermediğinden yakınıyor diye anladım. Bu sektörde iş kolu olarak görev almadım bir sorumluluk üstlenmedim. Ama merak ettiğim şu; bu telif hakları-basım maaliyetleri-kira,vergi,iş gücü gibi parametreleri hesaba kattığımızda okuyucuların(benim ve gibi olanların) beklentilerine yetişemiyor olmaları normal midir? Son sorum olarak buraya bırakmak istiyorum; Yayınevleri sayısı yetersiz ve maddi imkanları yetersiz midir? Bilgili, ilgili, deneyimli ve donanımlı sevgili arkadaşları beni ve bizleri bilinçlendiril bilgilendirmeleri için bu yorumlara bekliyor olacağım.
Saygılarımla,
Sevgili site kullanıcısı.