Sleep Token - Teeth of God (2024) (Graphic Novel) (Sumerian) (Yazısız)

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,875
53,876

Sleep Token - Teeth of God (2024) (Graphic Novel) (Sumerian) (Yazısız)

Bu çizgi roman, Sumerian Comics tarafından yayınlandı.

Çizgi roman sanatçısı Huenito ve renklendirme sanatçısı Fabi Marques, "Teeth Of God"ın yazar ve çizerleri.

Aksiyon, müzik, fantastik ve çizgi roman unsurlarını bir araya getiren bu grafik roman, sürükleyici hikâye anlatımı ve görsel olarak etkileyici çizimleriyle
geniş bir okuyucu kitlesine hitap ediyor.

Amerikan çizgi roman geleneği ve İngilizce diliyle yazılmıştır.

Art: Huenito
Color: Fabi Marques
Full Color, 112 pages,

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,453
8,928
Çok ilginç bir çizgi roman !! Diyarımızda , Sn. @balkan 'ın paylaşımlarına ilgisiz kalamamışımdır. Kendisi, konu, grafik yapı gibi unsurlarla, hep '' yüksek kalite ''yi yakalamış dostlarımızdan olmuştur benim için. '' Teeth of God ''da, çoğu kez olduğu gibi, adlarını bile yeni gördüğüm sanatçılarla karşılaştım. Mesajda kendisinin anlattığı gibi, '' Aksiyon, müzik, fantastik ve çizgi roman unsurlarını bir araya getiren grafik roman ''

Bu çizgi romanla ilgili merakım, kapakta ve de kapak sonrasında yer alan sanatçı isimlerini görünce daha arttı, '' Sumerian Comics '' tarafından yayınlanmış. Kitabı oluşturan Sleep Token , alternatif müzik yapan bir müzik topluluğu. ( Sumerian Comics şirketinin bir başka yayınında, ünlü müzik grubu Guns N' Roses ve AC/DC'nin müzisyeni Axl Rose senaryo yazarı olarak bulunuyor ! ) Ayrıca, Huenito ve Fabi Marques'in adları, çizer ve renklendirme yapan olarak geçiyor. Bu şekilde birbirinden farklı adlar geçmesinden hareketle, çizgi romanın yapımına başlandıktan sonra, sanatçıların toplulukla birlikteliklerinin sürmeyip, anlaşmazlıkla dağıldığından başlayarak bir çok dedikoduya rastladım ! Ancak, kendilerinin açıklamalarına rastlayınca, gizem biraz daha çözüldü ! Huenito, yaptığı bir açıklamada Fabi Marques'e de değinerek, şöyle demiş; '' "İkimiz de @sleep_token'ı çok seviyoruz, onlarla çalışmak hem bir onur hem de gerçekleşen bir rüyaydı ve hepinizin neler pişirdiğimizi görmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz!"
İllustrasyonlar yaptığı müşterileri arasında '' Brezilya Federal Hükümeti '' olduğunu da belirten Brezilyalı sanatçı Huenito, daha sonra '' Dracula '' çizgi romanı üzerinde çalıştığını açıklamış.

Sonuç olarak; konusu, çizimleri, renklendirmesi ile İngilizlerin '' 2000 AD '' dergisinde yayınlansa da yadırgamayacağım bir kitap okudum. Tam da , Sn. @balkan 'ın çok yerinde olarak tanımladığı ''Amerikan Çizgi Roman Geleneği '' külliyatına çok güzel bir katkı niteliğindeydi.

Teşekkürler Sn. @balkan .

Son düzenleme: