siteye teşekkür

YAMAN

Yeni Üye
13 Eyl 2009
5
12
merhaba arkadaşlar çoktandır bu siteye girmekteyim ve böyle bir sitenin kurulumunda emeği olan herkese teşekkürler ben 66 doğumluyum çocukluğumda çizgi roman tutkusu vardı sinema önlerinde takas yapartık mahallede arkadaşlarla kitap değişirdik ayrı bir tadı vardı ama şimdi malesefki tutkumuz olmasına ragmen ulaşamıyoruz şartlar o kadar agırki on kitap alıp okusam desen 200tl 250 tlden kapı açılıyor buda zor tabi ama bu site sayesinde çogu kitabı takip ediyorum indirip okuyorum tekrar teşekkür ederim

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
235
Mudanya/Bursa
Bende henüz çocuğum doğrusu (18 yaşına kadar herkes çocuk :) ) Keşke eski zamanlarda yaşasaydım da sizin çocukluğunuzdaki gibi çizgi roman alabilsem...Şimdi benim yaşıtlarım hiç okumuyor,insanlarda okumayınca artık zor bulunuyor... :)

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
235
Mudanya/Bursa
Shevarash eğer internetteki sipariş olayını diyosan hiç söyleme :) Çizgi diyarından buluyorum bi bulamadıklarımı bide evime 25 km uzakta olan çizgi roman satan yerden :)

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,831
29,850
İstanbul
Çevirmenler olarak az olsada en ufak payımız varsa bu serüvende, ne mutlu bize arkadaşlar. Hepinize Sevgiler...

Nyo

Kıdemli Üye
18 Eyl 2010
104
74
Ayrı bir başlık açmaya gerek yok. Hayatımdaki en büyük boşluklardan bir tanesini dolduruyor bu site. Çevirmen ve paylaşımcı arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek az. Dolaylı veya doğrudan ne kadar kişi çekersek buraya o kadar çok fayda sağlamış oluruz çizgi romana ve bu siteye.

Çünkü çizgi roman, hayalin yetenekle raks edebileceği en güzel pist. Çoğu insan bu güzel sanattan mahrum kalıyor günümüzde. Böylesine kaliteli paylaşımcı ve çevirmen arkadaşlar elimizdeyken daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflesek, teşekkürümüzün de bir anlamı olur kanaatindeyim.