SIMPLY serisi (İngilizce)

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
544
9,994
Deepl ile içeriklerini okuduktan sonra muhteşem kitaplar dediğim bu kitapları ilgilerinize sunarım:
Lise / Üniversite öğrencilerine mutlaka link göndermenizi önemle rica ederim:

Resimlerin üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz:

Malesef seriye ait aşağıdaki 2 kitabı bir türlü bozulmamış bir şekilde pdf çeviremedim
Yapabilen olursa çok makbule geçer:

kayıntı

Yeni Üye
19 Haz 2022
142
688
Deepl ile içeriklerini okuduktan sonra muhteşem kitaplar dediğim bu kitapları ilgilerinize sunarım:

Malesef seriye ait aşağıdaki 2 kitabı bir türlü bozulmamış bir şekilde pdf çeviremedim

Kitaplar için teşekkürler.
epub - pdf çevrimi gerçekten beklenmedik şekilde uzun sürdü. 3 site denedim en başarılısı:
10 dakika kadar sürüyor. İlla pdf gerekmiyorsa epub'u silip cbr yazmak da problemi çözer.
İyi okumalar

kemalettin

Onursal Üye
13 Eyl 2011
590
3,225
Muhteşem bir seri daha sn @cagan73
Çok teşekkür ediyorum
Ben epub dosyalarının telefon ekranı gibi küçük ekranda bile daha kullanışlı olduğunu düşünmüştüm
Ve epub ve pdf versiyonları olan yayınların hep epub olanlarını tercih etttim.
Pdf olarak tercih edilmesi konusunda bilgim yetersiz olduğu için nedenlerini paylaşırsanız sevinirim

Fırsatınız olduğunda hepsinin epub linklerini de paylaşabilir misiniz veya DK olarak aratırsam ben de bulabilirim herhalde

Son düzenleme:

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
661
7,935

Sanırım ve epub formatı olarak ta sorunlu dosyalar. Bazı epub okuyucular metinleri resimler üzerinde düzgün gösteremezden, Calibre her şeyi düzgün gösteriyor ta ki Calibre penceresini büyütmeye çalışana kadar. Pencereyi büyütmem halinde tüm içerik kayboluyor.

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
544
9,994
Muhteşem bir seri daha sn @cagan73
Çok teşekkür ediyorum
Ben epub dosyalarının telefon ekranı gibi küçük ekranda bile daha kullanışlı olduğunu düşünmüştüm
Ve epub ve pdf versiyonları olan yayınların hep epub olanlarını tercih etttim.
Pdf olarak tercih edilmesi konusunda bilgim yetersiz olduğu için nedenlerini paylaşırsanız sevinirim

Fırsatınız olduğunda hepsinin epub linklerini de paylaşabilir misiniz veya DK olarak aratırsam ben de bulabilirim herhalde
Merhabalar
Bende değerli ilgileriniz için çok teşekkür ediyorum
Elimdeki diğer epub lar:

Pdf; başvuru kitapları için çok daha kolay okunabilir olarak algılıyorum: Herhangi bir okuyucu, herhangi bir program kurmadan tarayıcı üzerinden indirmeden online okuyabilir. İndirmeyi tercih edenler için ise farklı farklı çok ve çeşitli notlar yazma, işaretler ve imleçler belirtme, bağlantılar kurma vb. şansı var.
Epub için benimde kaçırdığım hususlar olabilir. Örneğin "sırf şu iki, üç husus var ki vazgeçemem" dediğiniz konular varsa özellikle belirtmeniz ricası ile...

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
544
9,994
Sanırım ve epub formatı olarak ta sorunlu dosyalar. Bazı epub okuyucular metinleri resimler üzerinde düzgün gösteremezden, Calibre her şeyi düzgün gösteriyor ta ki Calibre penceresini büyütmeye çalışana kadar. Pencereyi büyütmem halinde tüm içerik kayboluyor.
İlginiz için çok teşekkür ederim aynı dosyaları farklı programlar ile bir hayli boşuna uğraşmışım :) En azından şimdi farklı dosya bulup çevirip sorunumu çözeceğim.
Bu vesile ile benimde elim ayağım sayılabilecek "calibre" yi denemek isteyenler için:

Son düzenleme:

kemalettin

Onursal Üye
13 Eyl 2011
590
3,225
Pdf; başvuru kitapları için çok daha kolay okunabilir olarak algılıyorum: Herhangi bir okuyucu, herhangi bir program kurmadan tarayıcı üzerinden indirmeden online okuyabilir. İndirmeyi tercih edenler için ise farklı farklı çok ve çeşitli notlar yazma, işaretler ve imleçler belirtme, bağlantılar kurma vb. şansı var.
Epub için benimde kaçırdığım hususlar olabilir. Örneğin "sırf şu iki, üç husus var ki vazgeçemem" dediğiniz konular varsa özellikle belirtmeniz ricası ile...
Epub lar için çok teşekkür ediyorum sn @cagan73

Benim uzun zamandır epubları tercih etmemin nedenleri hakkında söyleyebileceklerim:
(tabii bu benim bilemeyeceğim pdf yönlerini öğrenene kadar geçerli bunlar)

-hem PC hem tablet hem de cep telefonlarında satırlardaki uzunlukların otomatik ekran boyutuna göre ayarlanması
-genelde epub ların dosya boyutlarının daha küçük olması
-metinlerin referans için rahatlıkla kopyalanması benim için önemli

Ayrıca online yerine indirip okumak istediğimden dolayı pdf bu açıdan bana avantaj sağlamayabiliyor

Bazı pdf lerin ocr olarak işlenmemesi,
dosya boyutlarının daha büyük olması sonucu indirmeden neyle karşılaşacağımı bilememem gibi durumlarda var