Sevgili pandora1972, Geçmiş olsun!

savok

Admin
30 Eki 2009
20,037
87,238
Kasımpaşa
Çizgi Diyarı olarak büyük bir aile olma yolundayız.. Bu ailenin bir ferdi olarak tanıdığım, telefonla konuştuğum ya da yazıştığım her dostumu, kardeşimi uzun bir süre göremezsem merak ediyorum. Hele kitap tarayacağını söyleyenleri daha da fazla merak ediyorum.. Bu konuda bir hassasım.. Yine böyle bir merak içerisinde sevgili dostum deadlouse71'i telefonla arayıp hatırını sordum, neredesin dedim, sağlığın nasıl dedim kendisinin iyi olduğunu bu sıralar çok yoğun çalıştığını söyledi. Pandora dostumuzu sordum..Tüyap Kitap fuarında ayağını incittiğini ve çok şiştiğini bu nedenle kımıldamadan evde yattığını söyledi.. Böylece haberim oldu.. Sevgili pandora yokluğunu hissetmiştim ama sağlık sorununun olduğunu bugün öğrendim..Bundan sonra fazla ara vermeden muhakkak arayıp soracağım. Büyük geçmiş olsun.. Bir tesellisi varsa kitap yolunda olması.. Acil şifalar dilerim.. Seni sağlıklı ve cıvıl cıvıl aramızda görmek isterim. Sevgilerimle..

okan1964

Onursal Üye
27 Ağu 2012
688
951
Pandora , geçmiş olsun, acil şifalar dilerim . En kısa zamanda şen şakrak halinle tekrar geri dön . Kendine iyi bak.

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,054
9,426
Kastamonu
Sevgili hemşerim geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Bir süredir ortalarda olmadığın hissedilmişti ama "herhalde işleri var," diye düşünmüştüm. Allah beterinden saklasın. Bir an önce aramıza dön lütfen...

balkatan

Onursal Üye
5 Tem 2009
1,005
5,015
"Geçmiş olsun" diyor,
"Koşar adımlarla" aramıza
dönmeni diliyorum.
...
Sevgi, saygı ve selamlarımla.

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,366
3,564
Midgard
Forumun olmazsa olmazlarından oldu kısa sürede. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunar,en yakın zamanda iyileşmesini dilerim.

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,214
2,335
LÜLEBURGAZ
konu başlığını görünce endişelendim fakat sevgili pandora1972'nin rahatsızlığının sadece ayağının incinmesi olduğunu öğrenince içim rahatladı... kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum... eminim birkaç gün dinlenince eskisinden daha iyi olacaktır... tüm diyardaşlara sağlıklı günler...

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,227
4,895
Sevgili site dostlarım ve konuyu açma inceliğini gösteren sevgili Savok,

Evet, geçen Cuma günü fuarda saçma bir şekilde sağ dizimi incitip kitap aşkıyla günüme devam ettim.
Sonuç, ikinci bir diz kapağı ve yatağa çakılmak oldu.
Hasarın gerçek boyutunu söylemeden gezmeye devam ettiğim için 71 tarafından sağlam bir şekilde azarlansam da aynı şekilde büyük bir şefkatle de bakıldım. Gerçek bir dost ve ailem olduğunu bir kez daha gösterdi. İş yoğunluğunun arasında bir de benim sağlığım ve ihtiyaçlarımla ilgilendi. Has dostum sağ ol.

Ve siz arkadaşlarım hepinizi çok özledim, sitemi özledim. Tam anlamıyla olmasa da ayaklanmaya başladım. Yakında eski performansımla geri dönerim.

:) Ama çok kitap aldım yani, gezdim ama değdi be kanka :):):):)

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
309
14,513
Sevgili dostum; büyük geçmiş olsun.Ya yine grip oldu galiba, ama daha çok yazması lazım, ciddi bir rahatsızlığı filan mı var acaba ?Diye düşünürken, bu saatte kitap fuarı yolunda ayağını incittiğini öğrendim.İnşallah kırık yada çatlak yoktur.Biraz buz ve ilaç tedavisi, birazda istirahatle eski sağlığına kavuşursun ve aramıza katılır neşe saçmaya devam edersin en kısa zamanda...

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,457
309,497
Geçmiş olsun sevgili "pandora";
"en kısa sürede iyileşip,
forumun neşesine yine neşe katmanız"
dileklerimi iletiyorum.

bayrakzaf.gif

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,266
38,731
İstanbul
Sevgili pandora, geçmiş olsun.

Ama bak hani bazen denir ya "her şeyde bir hayır vardır" diye; bu sayede ne kadar sevildiğini, ne kadar arandığını görmüş oldun.

Daha iyi olmana sevindim. Bekliyoruz seni.

KUZGUN Çizgi Roman Evi

Kıdemli Üye
31 Ağu 2009
190
355
Pandora çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim, umarım çabuk bir şekilde iyileşip normal hayatınıza geri dönersiniz ve güzel yazılarınız ile foruma renk katmaya devam edersiniz..

bayposta

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Ocak 2011
2,032
22,063
vkopuzoglu
Geçmiş olsun abi Allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun Zeynep abi (pandora) Allah acil şifalar versin...

Bay_X

Onursal Üye
30 Haz 2012
1,671
18,256
Sayın pandora1972;

En kısa zamanda iyileşmeniz temennisiyle geçmiş olsun. Allahtan acil şifalar, mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

Saygılarımla.

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,005
12,182
Bu kaza "kitap fuarı" gibi forumun ilgi alanına giren bir mekanda olduğuna göre artık "gazi" sayılırsınız. Geçmiş olsun diyor, sağlığınızın da keyfiniz gibi bir an önce yerine gelmesini dilıyorum.

Son düzenleme: