Sevgili kızım için "Şifa" dualarınıza ihtiyacım var. Zamangezgini

R.Türkmen

Çizgi Roman Ustası
12 Şub 2012
767
3,025
Sevgili yavrumuza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizinle.
İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur. Büyük geçmiş olsun...

Bay_X

Onursal Üye
30 Haz 2012
1,671
18,250
Sevgili kızımız Nilay'ın ameliyatının başarılı geçmesini ve en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını Cenâb-ı Erhamürrâhimîn'den niyaz eder, kendisine acil şifalar temenni ederim.

enginerkin

Yeni Üye
25 Şub 2012
25
20
Geçmiş olsun. Başarılı geçen ameliyatının haberini alıp like tuşunu tıklayana kadar aklım ve kalbim
Nilay kızımızın yanında olacak.

selim çetin

Kıdemli Üye
28 Ocak 2010
180
277
Sevgili yavrumuza Allah'tan acil şifalar için dua diyoruz, ayrıca onu ameliyat edecek doktorlarımıza da diliyoruz.

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,065
2,825
yüce yaratıcı,şifanın hakiki kaynağı olan (şafi) Allahtan öncelikle bu kardeşimize ve tüm şifa bekleyen yavrularımıza şifa dilerim. Allah cc hiçbirimizi sıhhat ve afiyetten ayırmasın. dert verip derman aratmasın. amin.

tatu

Yeni Üye
1 Eki 2009
78
93
Allah büyüktür ve hayırlısıyla kızınız hep yanınızda ve sağlıklı olur inşaallah..

Kemikdilli

Kıdemli Üye
2 Ocak 2012
194
542
Allah şifa versin. Ameliyata giren insanın ailesi de çok büyük baskı ve stres altındadır. Allah size de kolaylıklar versin.

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,141
20,969
sevgili nilay'ın ameliyatının başarılı geçmesini diliyorum.
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.dualarım onunla.

Lami Tiryaki

Onursal Üye
21 Nis 2009
518
3,828
Nilay kızımızın ameliyatının iyi geçmiş olduğunu umarım. Çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin.

Selamlar
Lami Tiryaki

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
309
14,513
Sevgili dostlarım; sevgili kızım Nilay başarılı bir ameliyat sonrasında odasında istirahat etmektedir.
Şifa dualarını esirgemeyen siz sevgili dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.
Destekleriniz için sağ olun var olun. Hepinizden Allah razı olsun.

alasur

Aktif Üye
7 Haz 2011
329
157
Şâfi olan rabbimizden sadece bugün değil iki cihanda mutlu sağlıklı huzurlu olmasını temenni ediyorum,

Dua etmek kadar başkasına da dua etmenin bilimsel faydası ilmen tespit edilmiştir.

Bir birimize her daim duaya devam edelim ÇR taraftarları :)

icevaplar-dua_yeniasya12ek2004.jpg