Sevgili kızım için "Şifa" dualarınıza ihtiyacım var. Zamangezgini

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
309
14,513
Sevgili dostlarım; 12 yaşında ki sevgili kızım Nilay 13.05.2013 pazartesi saat 11.30'da Acıbadem Kadıköy hastahanesinde ameliyat olacaktır. Ben amcasıyım ama benim yalnız yeğenim değil, sevgili kızımdır. Kızım için "Şifa" dualarınıza ihtiyacım var.
Şimdiden ilgilenen herkese manevi destekleri için çok teşekkür ederim.
Allah hepinizden razı olsun.
Yarın ameliyat sonrası tekrar görüşmek üzere hoş ve sağlıklı kalın.

bayposta

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Ocak 2011
2,032
22,061
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin kısa, zamanda iyi olmasını cenabı allahtan dilerim.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,326
4,705
Sevgili kardeşim Allah(c.c) acil şifalar versin.İnşaallah en kısa zamanda sağlık ve sıhhatine kavuşup sizlere neşe kaynağı olmaya devam eder.

12 Şub 2010
15,002
549,122
Sevgili Nilay'a Allah'tan acil şifalar diliyorum. Anne ve babasını ve Bayhun amcasını da başından eksik etmesin. Rabbim tüm hastalara da şifa versin.

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
0
9,353
İstanbul
Nilay kızımıza geçmiş olsun inşallah büyük bir ameliyat değildir. Allah yardımcısı olsun. Sağlık haberlerini bekliyoruz.

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,067
14,166
Geçmiş olur inşallah. Allahtan küçük yavrumuza şifa diliyorum.

neco50

Süper Üye
11 May 2010
2,706
2,000
Allahtan hayırlı şifalar dilerim.
Nilay kızımızın ameliyatı inşallah iyi geçer ve en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Allah yardımcısı olsun.

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,438
28,876
İstanbul
Sevgili Bayhun, yeğeninin operasyonunun başarılı geçeceğine inanıyorum.
En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum. Sevgilerimle.

okan1964

Onursal Üye
27 Ağu 2012
688
951
Sevgili Nilay'a acil şifalar, Annesinin anneler gününü
kutlar metanetli olmanızı dilerim.. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşarak tüm sevenlerini neşe ve kahkaya boğar..

Hastası olan tüm dostlarımıza da Allah'tan acil şifalar dilerim..

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,585
10,008
İzmir
Çok çok geçmiş olsun. Bir hastane çalışanı olarak gerek hastanın gerekse hasta yakınının psikolojisini gayet iyi biliyorum. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,037
87,238
Kasımpaşa
Sevgili Nilay'a ve sizlere şimdiden geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Dualarım sizlerle birliktedir, inşallah Yüce Rabbim şifasını verecektir. Sevgili yeğenime selamlar!..

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
913
4,853
İzmir
Sevdiklerimizin sağlığı her şeyden önemli. Genç yeğeninizin en kısa zamanda ameliyattan sonra sağlığına kavuşmasını yüce Allah'tan diler, mutlu ve huzur dolu bir ömür geçirmesini dilerim.

Kolibri

Onursal Üye
E-Dergi Takımı
16 Haz 2012
423
7,391
Fatih İstanbul
Peygamberimizin mübarek ağzından çıkan şu duasıyla Nilay kızımıza acil şifalar diliyorum sevgili Bayhun.

"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen.'' (Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle.)

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,457
309,496
Sevgili yeğenim Nilay'ın operasyonun başarılı geçmesi
ve en kısa zamanda sağlığına kavuşması için
Allah (CC)'a duacıyım.
Şifa haberlerini bekliyor,
kendisini yanaklarından öpüyor,
sevgilerimi iletiyorum.

bayrakzaf.gif

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,005
12,182
Kızımıza başarılı bir ameliyat, ardından acil şifa diliyorum. Hastane ortamının ve nekahet döneminin izlerini de sevenleri ve yetkin amcasının yardımlarıyla kolayca atlatır inşallah. Geçmiş olsun, Şafi el versin, şifa bulsun.

seymin

banned
15 Ağu 2009
223
237
Nilay kızın sağlığı, annesine verilmiş en büyük anneler günü hediyesi olur inşallah.
Dualarımız onunla...
Tez zamanda Allah-u Teala'dan şifalar niyaz ederim.

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,522
Sarıyer
Değerli dostum,

meslek icabı her gün onlarca hastanın opersayonununda bulunmam nedeni ile olayı kanıksamış olsam da, operasyona girenlerin yakınları için hastanın ameliyathane kapısından girişi ile çıkışı arasındaki sürenin çok zor geçtiğini biliyorum. Tıbbın ve tıbbi teknolojinin bu kadar ilerlediği günümüzde kardeşimin başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşturulacağına eminim.

Başarılı ve mümkün olan en kısa sürede tamamlanan bir operasyon ve acil şifa dilerim.

Şimdiden geçmiş olsun.