Sevgili Herakliussd, hoşgeldiniz.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,056
88,189
Kasımpaşa
11 eylül'de sitenizin adresini benim gibi bir çizgi roman tutkunu olan kardeşimden aldım.Ben 56 yaşında emekli öğretmenim.Çocukluğumuz ve gençliğimiz bu çizgi romanlarla geçti.Ben korku magazin çizgi romanları müptelasıyım.Elimde çok sayıda 1971-1977 yıllarına ait aylık korku dergileri ve haftalık korku magazine ait sitenizde bulunmayan bazı sayılar ile (1-142.sayılar arası) orijinal Yapı kredi yayınlarının tüm tenten dergileri(22 macera,türkçe taranacak).birde internetten elime geçmişti.Tenten dergilerinin bazıları yurdumuzda yayınlanmış olan maceraları ile bazı maceraların yine Türkiye'de hiç yayınlanmamış ham çizimleri var.Yalnız tamamı ingilizce,(pdf dosyaları halinde)tercüme edemedim.Bunların türkçe olanlarını tarayıp diğerlerinide (pdf dosyalarını) sizlerle paylaşmaktan mutlu olacağım.Yalnız up load konusunda yardımlarınızı bekliyorum.siteyi kuran ve emeklerini esirgemeyip bizlerle paylaşan tüm çizgi roman dostlarına ve eski tüfeklere gönül dolusu sevgiler.Herakliussd

Burada olmanız çok keyifli,
verdiğiniz haberlerde güzel,
uzun süreli dostluklar kurulması dileği ile
tekrar hoş geldiniz..
Saygılarımla..

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,327
10,518
Aramıza hoşgeldiniz.
Keyifli ve eğlenceli zaman geçirmeniz dilekleri ile...

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,327
4,714
Sevgili Herakliussd ben de 56 yaşında ve bir öğretmenim,burada bulunmanıza çok sevindim,hoşgeldiniz.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,222
5,109
İnsan gençleri değil belki ama genç kalanları görünce daha yapılacak çok şey var diye düşünüyor.Hoş geldiniz...

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,138
849
Sizden 10 yaş küçüğüm. Sizler gibi ağabeylerin de bu siteye gelmesi bizleri çok mutlu ediyor.
Hoş geldiniz.