Sensei (Fr)

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,982
26,051
Soleil'den üç sayılık bir 'Ronin' öyküsü

"İç savaşların kaosuna teslim olan bir Çin, bakanı tarafından genç kızları avlayan katilleri yakalamakla görevlendirilen bir müfettiş.

Gizli bir ilişkisi olan genç bir çift, müfettişin öldürülmesine tanık olur. Suikastçılar tarafından fark edilen çift, kurtuluşlarını yalnızca gizemli bir geçmişe sahip bir Japon ronini olan Yukio'nun müdahalesine borçludur.

Hâlâ takip edilen küçük grup, katillerden kaçmaya çalışır."

086f86p5flf9.jpg
4kuhklxh6ce2.jpg
vvd935h7egmv.jpg

Son düzenleme:

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,232
5,147
Nedense manga türünü sevemedim (Yalnız kurt ve yavrusu dışında)ama soleil bu çalışmaları sanki manga türünün dışında frankofon tarzında çizdiğinden mi nedir fransız çalışmaları sevdim.Bu tür her türlü çalışmayı izliyor doya doya bakıyorum.Olur da bulursanız ilk iki sayının cbr formatını çok memnun olurum.İyi çalışmalar ellerinize sağlık...

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,982
26,051
Nedense manga türünü sevemedim (Yalnız kurt ve yavrusu dışında)ama soleil bu çalışmaları sanki manga türünün dışında frankofon tarzında çizdiğinden mi nedir fransız çalışmaları sevdim.Bu tür her türlü çalışmayı izliyor doya doya bakıyorum.Olur da bulursanız ilk iki sayının cbr formatını çok memnun olurum.İyi çalışmalar ellerinize sağlık...

İlk iki sayının .pdf dosyalarını .cbr olarak çevirip yükledim. İyi okumalar.

Manga konusunda aynı düşüncedeyim, sadece "Yanlız Kurt ve Yavrusu" serisini takip ediyorum.Fransız işleri Japon mangasından hem içerik hem de çizim olarak çok farklı.Frankofonları hep çok sevmişimdir ....