Selamlar

25Temmuz

Yeni Üye
29 Nis 2012
2
12
Sevgili Dostlar Merhaba... Ne demişler bir dostun sana ziyarete geldiyse sen de git...Neyi paylaşamadık biri sana bunu sevme diyor sorgulamadan sevmiyorsun ya olur mu böyle bir şey bitti bunlar ...Niyeti iyi kalbi iyi olanlar artık beraber...Artık Zebra yok ..Artık hırsızlar diyarı demek yok...

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,646
84,814
NeverLand
Hoş geldiniz.
İlk karşılamayı şahsım adına yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
Bırakalım geçmiş geçmişte kalsın.
Tek paylaşılan şey dostluklar olsun.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,989
148,825
Hoş geldiniz...
Her şeyin daha iyi muhabbet ve dostluklarla olması dileğiyle.

12 Şub 2010
15,001
551,069
Merhabalar, hoş geldiniz 25Temmuz,
Çizgi roman seviyorum, sevenlerin öncülüğüyle kurulan forumlar sayesinde çizgi romana ulaşamayan Anadolunun en ücra köşelerindeki, Kanada, A.B.D., Alaska ve başka yerlerdeki çizgi roman severler okuma imkanını elde etti.
Ortak payda bu paylaşımlardan hiç kimsenin maddi çıkar sağlamamakta olmasıdır ve beni cezbeden en önemli husus da budur.
Her şeyin maddiyatla ölçüldüğü çağımızda ÇR paylaşımlarının karşılıksız paylaşılıyor olmasına hayranlığım hala devam ediyor ve paylaşanlara çok saygı duyuyorum.
Hoş geldiniz, safalar getirdiniz.

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,254
İstanbul-İzmir
Hoşgeldiniz sefa ve muhabbet getirdiniz :)
Asolan çizgi roman ve kitap sevgimizdir muhakkak.
Varolanı paylaşan herkes saygımızı sonuna kadar hakeder bana göre...
Sevgiler saygılar..

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,939
Sarıyer
Hoş geldiniz sayın 25 temmuz,

Mizah dergilerinin 600.000 basıldığı, her hafta 10 dan fazla çizgiroman yayınlandığı günlerden, bsılan çizgiromanların 2000 satılmsaının mutluluk verdiği dönemlere geldik. Sektörün ilerde de varolabilmesi için yeniyi yıpratmadan, eskilere destek vermek gerekiyor. Hep dediğimiz gibi "çizgiromanlar hepimizindir, herkesindir". Çizgiromanın gelecekte de yaşaması için karşılıksız paylaşım anlayışı ile hareket eden her oluşuma çizgiromanseverler destek vermelidir.