Selamlar

ibiliguk

Yeni Üye
8 Tem 2010
16
4
Selam arkadaşlar;
Bu siteyi bulduğumda hazine bulmuş kadar sevindim.Çocukluğumda hatim ettğim,nereye gitsem yanımda taşıdığım,ayrı bir dünya olan çizgiromanları bulduğum için çok mutluyum.Özellikle 84-86 yılları arasında Teksas,Tommiks,Kızılmaske,Zagor,Mister No gibi benim için ayrı yeri olan çizgiromanları epey okumuş ve biriktirmiştim.Ama zamanla onlar yok oldu bizde büyüdük derken hayat şartları yüzünden ne çizgiromanları okuyabildik nede aklımıza geldi.Küçükken bana kızarlardı 'işin gücün bunları okumak', 'ne anlarsın bunlardan?' gibi.Hatta çizgiromanların insanı asosyal yaptığı söylentileri bile vardı.Şimdi düşünüyorumda çizgiromanlar bugünün zararlı alışkanlıkları yanında ne kadar masum kalıyorlar.Bugünün çocukları çizgiroman okumuyorlar,peki çokmu sosyaller?Bence çizgiromanlara çok büyük haksızlık yapıldı zamanında,asıl okumayan kişilere acıyorum.Bugün resim öğretmeni olmamda en büyük pay onlarındır.Teşekkürler çizgiromanlar ve severleri.

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,209
2,342
LÜLEBURGAZ
sevgili dostum çizgi diyarı ailemize hoş geldiniz... evet bizler, yani o neslin çocukları tüm bu çizgi romanların zamanla duygu ve düşünce dünyamıza ne gibi zenginlikler kazandırdığını şu geldiğimiz günlerde daha çok anlıyor ve sevgili çizgi romanlarımızın bizlere kazandırdıklarını daha bir takdirle dile getiriyoruz... ne mutlu ki çizgi diyarı gibi bir çatının altında aynı duygu ve düşüncelere sahip bir sürü dosttan oluşan bir aileyiz... ailemize, aramıza katılmanızdan mutluluk duyduk... tekrar hoş geldiniz...

sigpic14941029.gif

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,646
84,814
NeverLand
Hoşgeldiniz.
Hayal kahramanlarınızla yeniden buluşmanızın mutluluğu bizleri de mutlu ediyor.
Sevgiyle kalın.

ibiliguk

Yeni Üye
8 Tem 2010
16
4
Teşekkürler arkadaşlar.Soracağım birşey var,şu anda ebook reader olarak comicrack kullanıyorum,çok harika bir reader ama bilgisayara bağımlı olmak kötü.Ben istiyorum ki kağıtın yerini tutmaz ama en azından elektronik reader'lardan alıp eskisi gibi istediğim yerde keyf sürebilmek.Fakat elektronik readerler çok pahalı hem yavaş hemde boyutları küçük gibi.Sizin bu konuda bir tavsiyeniz varmı?

Aliaksandr

Aktif Üye
12 Ağu 2010
261
42
Çizgi roman okurluğundan resim öğretmenliğine galiba aramızda hobisine uygun işi olan nadir kişilerdensiniz.Ayrıca ben 18 yaşındayım ve yaşıtlarımda hiç okuyan yok çizgi roman maalesef ben göremedim.Bana derlerdi okuma gerizekalı olursun diye hep babamı örnek gösterirdim aha oda okuyodu nası oldu oda mı gerizekalı diye.Alakası yok hiçbişeyle çizgi romanın derken pcde okurken babam girdi odaya bunların yüzünden bıraktın okulu daha doymadın mı diye XD...