Selamlar, katkıda bulunmak istiyorum.

Techno

Yeni Üye
17 Ara 2014
3
15
Öncelikle bütün çizgi severlere selamlar,

elimde 1985 1988 yılları civarı çok miktarda ciltli ve ciltsiz gırgır, biraz fırt ve çarşaf mizah dergileri, eski bulvar gazetesinden kupon karşılığı biriktirdiğim ciltli ve ciltsiz asterix maceraları var (son yıllarda görmedim evde nerdeler acaba). çuvalla bulunan teksas tommiks tabir edilen çizgi romanlarım ise ben çocukken ebeveynler tarafından habersizce evden atıldığından bu konuda katkıda bulunamıyorum.

bunların taramasını gözüm kesmiyor. tarayıcıya sığacağını da sanmıyorum. laser odaklamalı lg g3 ün kamerası oldukça net resimler çekiyor ve taramadan bir hayli hızlı olur diye düşünüyorum.

bunlara karşı ilgi varmıdır ? uğraştığıma değermi ? başka bir yol varmı ?

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,297
144,687
Elinizdeki kitapları ve dergileri paylaşıma açarsanız tabiki seviniriz.

İlgi alaka konusunda bir şey söyleyemem, o kişiden kişiye değişir.

Yaklaşık 500 ila 1000 kişi civarında bu alemi takip eden arkadaşımız vardır.

Tarama konusunda size yardım etmek isteyen arkadaşlarımız çıkacaktır.

Katkılarınızı bekleyenlerden olacağım.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,725
26,268
ordu-turkey
Öncelikle bütün çizgi severlere selamlar,

elimde 1985 1988 yılları civarı çok miktarda ciltli ve ciltsiz gırgır, biraz fırt ve çarşaf mizah dergileri, eski bulvar gazetesinden kupon karşılığı biriktirdiğim ciltli ve ciltsiz asterix maceraları var (son yıllarda görmedim evde nerdeler acaba). çuvalla bulunan teksas tommiks tabir edilen çizgi romanlarım ise ben çocukken ebeveynler tarafından habersizce evden atıldığından bu konuda katkıda bulunamıyorum.

bunların taramasını gözüm kesmiyor. tarayıcıya sığacağını da sanmıyorum. laser odaklamalı lg g3 ün kamerası oldukça net resimler çekiyor ve taramadan bir hayli hızlı olur diye düşünüyorum.

bunlara karşı ilgi varmıdır ? uğraştığıma değermi ? başka bir yol varmı ?

kardeşim öncelikle hoşgeldin bu saydıklarının çoğu zaten bu forumun vazgeçilmezleri bir örnek tarama yapıp hem lg3 test etmiş de olursun eğer bir sorun çıkarsa sana yakın yerde olan dostlarımızdan birisine ulaşırsan o bunları tarayıp sonra sana geri iade eder.

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,719

"Resimli anlatımlar" bölümündeKitap tarama aparatı başlıklı bir konu açmıştım. Fotoğraf makinesi veya benzeri aletlerle kitap taramadan bahsediyordu. Orada bazı linkler de var. Belki işinize yarar. Bu arada hoş geldiniz. Koleksiyonunuz iştah kabartıcı görünüyor! Umarım bir an önce katkıya başlarsınız. Sevgiler.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,932
145,745
Değerli dostum,
Böyle bir düşünce içersin de olmanız bile bizi mutlu eder.
Elinizdeki dergi ve kitapları en iyi şekilde paylaşabilirseniz
gelecek için kalıcı arşiv olacaktır.
Selamlar,sevgiler.