selamlar çizgi roman dünyasına :)

birdy101

Yeni Üye
27 Nis 2010
20
5
İstanbul
Merhaba.
Çizgi roman dünyasına yıllar sonra tekrar döndüğüm için çok mutluyum.Beni bu dünyanın
içine tekrar sokan şey,yeni işim oldu.Evet hem de şans eseri buldum bu işi ve de hem
çok seviyorum hem de çok mutluyum.Ben de bir 80'ler kuşağından biri olarak daha çok
eskileri seviyorum tabiki.Ama yenileri de okumuyorum demek değil tabiki bu...Dergi
olarakta tercihim Milliyet Çocuk ve Tercüman Çocuk diyebilirim.Özellikle milliyet çocuğun
içindeki kod adı şaklaban ve şimşek sanraforu hala okuyorum :)

Tüm çizgi romancılara sevgilerle...

birdy101

Yeni Üye
27 Nis 2010
20
5
İstanbul
hoşbulduk sağolun..

hoşbulduk büyük beyaz.sitede nasıl hızlı yol alırım biraz ipucu verir misin?çizgi romanın içinde çalışıyorum ama internetten pek takip etmedim :)

teşekkürler bende fenerbahçeliyim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,671
denize sıfır
hoşbulduk büyük beyaz.sitede nasıl hızlı yol alırım biraz ipucu verir misin?çizgi romanın içinde çalışıyorum ama internetten pek takip etmedim :)

dostum doğrusu ne demek istediğini anlayamadım yol almak ne için maratonmu koşuyorsun eğlen keyfine bak tüm arkadaşlar çok samimi kişiler ortak noktamız çizgi olduğu için sıkılmazsın burada..benim tarama işleriyle pek alakam yok genelde figuran kadrosundan hizmet veriyorum ama seviyorum burayı..:)

birdy101

Yeni Üye
27 Nis 2010
20
5
İstanbul
anladım sağol yine de...demek istediğim nasıl hızlı bir şekilde yeni üyelikten çıkarım demekti?benimde tarama işleriyle alakam yok.yine de sağol ilgilendiğin için...ilk arkadaşım sen oldun buarada
memnun oldum tanıştığımıza :) ben kıvanç.