Selam!

Mooscun

Yeni Üye
20 Haz 2011
11
0
Istanbul
Herkese merhaba. Ben İstanbul'dan Murat. Lise öğrencisiyim, yabancı dil üzerine okuyorum. En büyük hobim yabancı diller, gitar, çizim, yabancı diziler, kitaplar... Çizime oldum olası meraklıydım, çizgi roman okumayı da seviyorum ancak henüz tam anlamıyla başlayamadım. Çizgi roman okumaya başlamak istiyorum ancak çok kararsız ve bilgisizim. Örneğin şu # ve vol olayı nedir? Başlayacağım seride istediğim özellikler : Konusu farketmez, çoğu çizgi roman ilgi çekici zaten. İngilizce okuyacağım, Türkiye'de İngilizce'si kolay bulunabilir olsa iyi olur. Birkaç seri arasında kaldım, Superman, Captain America, The Walking Dead, Heroes. Bu serilerin, ya da önereceğiniz başka seriler varsa onların, kaç kitaptan oluştuklarını yazarsanız sevinirim. Bir de eski çizgi romanların (Superman, Spiderman, Captain Amerika vs.) İngilizce'lerini bulmakta zorlanır mıyım? Daha çok yeniyim yardıma ihtiyacım var. :)

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,917
144,502
Hoşgeldin değerli kardeşim,selamı almamak olmaz hele böyle herkese açık bir forumda hiç olmaz,malum herkes gündüz saatlerinde işinde ve belirli yoğunluğu olan arkadaşlar.
Yazdığın kitapların hepsini forumumuzda bulma şansın var,canın hangisinden başlamak istersen başlayabilirsin,bugün okumakla başlayıp daha ilerleyen zamanlarda tarayıp bizimle paylaşman dileğiyle...
Tekrar hoşgeldin,kalıcı ve paylaşımcı olman temenisiyle...

Son düzenleme:

algir

Onursal Üye
10 Ara 2009
943
928
Çizgi romanın büyülü dünyasına hoş geldin sevgili kardeşim.Yapabileceğin en iyi seçimi yaparak Çizgi Diyarında aramıza katıldın.Umarım kalıcı ve paylaşımcı olur birlikteliğimiz.İyi akşamlar.

Mooscun

Yeni Üye
20 Haz 2011
11
0
Istanbul
Hoşbuldum. :)
@ertuğrul, bilgisayardan okumayı sevmiyorum, o nedenle internetten indirmiyorum çizgi roman ya da e-kitap. Bugün The Walking Dead siparişi verdim, ancak gelme durumu kesin değilmiş. İnternetten alayım diyorum, amazon'dan mesela. Ancak kargo durumu ne olur sizce? Bir sorum daha var, vol ve # nedir? Mesela bakıyorum Captain America'nın 400'ü aşkın #(number)'ı var. O kadarını nereden bulabilirim ki? Vol daha az oluyor, onun farkı nedir?

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,917
144,502
Sevgili dostum,yabancı dilde bulabileceğin istanbul'da bir çok yayınevi var,özellikle taksim,kadıköy,beyazıt bu civardaki çizgiroman satan kitapçıları gezmen seni memnun edeceğine inanıyorum,sana kitabı elde okuma konusunda katılıyorum onun lezzeti ayrı,fakat bulunması mümkün olmayan veya çizgiromanın ulaşmadığı yerlere internet aracılığıyla ulaşıp çizgi roman seven dostlara ulaşmasını sağlamakta bu işin ayrı bir lezzeti...
Ayrıca internet üzerinden sağlıklı satış yapan giti gidiyor gibi siteler var takip etmeni ve araştırmanı öneririm
Sevgiler

Mooscun

Yeni Üye
20 Haz 2011
11
0
Istanbul
Kadıköy'dekilerin hepsine baktım, yok. Sipariş için mail atın dediler, mail attım takan da yok maalesef. Hala karar verebilmiş değilim zaten, Captain America'yı okumak istiyorum ancak kaç sayısı olduğunu bilmiyorum. Peşini bırakmayacağım, eğer sipariş ettiğim dükkana gelmezse diğer dükkanlara sipariş edeceğim, olmazsa internetten, o da olmazsa indiririm artık.

Mooscun

Yeni Üye
20 Haz 2011
11
0
Istanbul
Bir de şu sorunun cevabını hala bulamadım, vol ve # olayı. Günlerdir Captain America'nın kaç kitaptan oluştuğunu bulmaya çalışıyorum ancak kafam allak bullak oldu. Sanırım 600 küsür # var ama yalnızca 6 tane vol var. Nedir bunlar lütfen biri açıklayabilir mi? :S