Selam Hepinize

jamaican

Kıdemli Üye
23 Eki 2011
101
45
konya
selam arkadaşlar, ismim hamdi. konya da sü'de böte okuyorum. manga ve anime takip etmeye başladım yeni yeni. arkadaşımın önerisiyle siteye üye oldum.

sadece download, sömürmek etc adı artık herneyse yapmak istemiyorum. paylaşmakta istiyorum aynı zamanda fakat hem foruma aşina değilim hem de kültürüm yeni yeni gelişiyor umarım yararlı paylaşımlarım ve çözümlerim olur.

hepinize iyi günler.

edit: ayrıca ingilizceden de çeviri yapabilirim. böyle bir ekip topluluk etc varsa girmek isterim.

Son düzenleme:

enger66

Onursal Üye
26 Eyl 2010
1,037
3,357
Hoşgeldin hamdi... ÇR okumak bir ayrıcalıktır... Bunu farkettiğinize sevindim... Umarım ÇRseverler daha da çoğalır... Bu alanda ülkece geride kaldık...:cool:

jamaican

Kıdemli Üye
23 Eki 2011
101
45
konya
teşekkürler hocam :) ortaokul ve lisede öyle aramazdım merak etmez bilmezdim, sonra merak saldım bi iki karaladım kötü olsa da. okumak haz veriyor. bi de huyumdan kaynaklanıyor. az kişi biliyor, kimsenin haberi yok az kişinin bildiği şeyleri seviyorum. en azından ele düşmemiş olur tabiri caizse. yeter yüz kişi bin kişi, forum için paylaşım, gezmek tozmak buluşmak arkadaşlık için. fazlasına gerek yok bence. kalitesi düşmemesi için :) kimse okumasın sevmesin gibi sahiplenme duygusu taşımıyorum fakat dediğim gibi arz talep falan fıstık.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,297
81,327
hiçbiryerde :)
selam jamaican
hoşgeldin,
safa getirdin..
canım sıkkın biraz.
teks maceraperest sayı 80 den itibaren okuyorum,
siouxlar kutsal tepelerden de atılmak isteniyorlar amerikalılar tarafından
çözmeye çalışıyor teks ama biliyoruz ki hepimiz, olmayacak...
bugün deniz otobüsü kaçıran çocuk ta öldürüldü,değil mi?

jamaican

Kıdemli Üye
23 Eki 2011
101
45
konya
sağol hocam

çizgi romanla diğerlerinin bağlantısı anlamadım,

her şey insan için, halk için fakat zevk, hobi herkesin olmayabilir.

jamaican

Kıdemli Üye
23 Eki 2011
101
45
konya
sağolun hocam. inşallah, umarım yardımcı olurum olabilirim. çeviri sayfasına da yazmıştım.elimden geliyor. zaten yapan çok kişi yok. lazım böyle şeyler.

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,331
Sarıyer
Aramıza hoş geldin. Konya'yı, Selçuk Üniversitesini anladım da, şu "böte" yi anlayamadım, herhalde bizim zamanımızda olmayan veya böyle anılmayan bir bölümdür.

Öğrenim hayatında başarılar dilerim.

jamaican

Kıdemli Üye
23 Eki 2011
101
45
konya
bilgisayar öğretim teknolojileri eğitimi hocam. teşekkürler hoşbulduk. 91liyim küçüğüm foruma göre galiba :) ayrıca dediğim gibi çeviri içinde uğraşacağım :)

bayrampaşa

Kıdemli Üye
26 Eki 2011
235
104
istanbul
Hoşgeldin arkadaşım umarım beraberliğimiz ebedi olur çizgi diyarı bir ayrıcalıktır seninle güçlendik sağolasın.