scanfan
Yönetici
- 25 Eyl 2013
- 7,208
- 76,579
Selahattin Duman - Köşe yazıları - 2004
Selahattin Duman - 2004 yılına ait köşe yazıları (8. Cilt)
Yazar: Selahattin Duman
2004 yılında Vatan gazetesinde çıkan köşe yazıları
602 sayfa, 39 MB, pdf/s
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Mega)Daha önce "Selahattin Duman"ın yazılarını topladığım 7 cilt daha sunmuştum, onlar 1997 ilâ 2003 yılları arasını kapsıyordu. Şimdi de 2004 yılında Vatan gazetesinde çıkan köşe yazılarını topladığım 8'inci cildi sunuyorum. ilk 6 cilt Sabah gazetesindeki yazılarından oluşuyordu. Diğer ciltleri forumda aratarak bulabilirsiniz, yakınlarda bir sıralı liste yapmayı umuyorum.
Kitabın ilk 155 sayfasını "Internet Explorer" tarayıcısına özgü "mht" formatında kaydettiğim şekliyle sayfalara koydum. Sonra gelen sayfalar normal tekst şeklinde (pdf'ye dönüştürülmüş). Bu sayfalar "mht" sayfa görüntüsüyle olduğu için gerçekçi bir hava veriyor, sanki o gazeteyi fiziksel olarak okuyormuş gibi bir izlenim veriyor. "mht" formatını çok severdim, ama son versiyonlarında "IE" çok berbat bir tarayıcı haline geldi, süper kasıyor, neredeyse 'kullanma beni' diye bağırıyor. Şu anda o hariç her tarayıcıyı kullanıyorum, hepsinin ayrı ve güzel bir özelliği var. "IE"un da bu özelliği iyiydi ama ne yapalım, dünyada da en az kullanılan tarayıcı "IE"muş zaten. Bari bu "mht" dosya formatının lisansını diğerlerine satsa da onlar da kullansalar ne iyi olurdu. "mht" sadece "IE"a özel bir format. Web sayfasını kaydettiğinizde tek bir dosya içinde metinle birlikte resimleri de kaydediyor, adeta tek bir sayfanın görüntüsünü alıyor. Oysa Firefox'un tek sayfa kayıt modunda görüntüler hariç tutuluyor. Tüm web sayfasını kaydet deyince de görüntüler için ayrı bir klasör açıyor, kalabalık ediyor.
Bu SD yazıları hiç eskimiyorlar, ne zaman okusan gülerim. Umarım sizler de beğenirsiniz. İyi okumalar dilerim. Saygılarımla.
Selahattin Duman Yazıları Sıralı Liste
Son düzenleme: