scanfan
Yönetici
- 25 Eyl 2013
- 7,208
- 76,586
Sahaflığın Dünü Bugünü
Çarşısıyla Fuarıyla Kitap Aşkı
(Tarih Dergisi Makalesi)
Buradaki 8 sayfalık makale "#tarih" adlı derginin Kasım 2014 tarihli 6'ıncı sayısında yer alıyordu. Aslında derginin tamamını paylaşmak isterdim ama tarama bana ait olmadığı için başka bir sitede mevcut olan dergiyi burada paylaşmak etik açıdan uygun olmayacaktı (derginin kendisini bulabilirsem kendim tarayıp sizlerle paylaşmayı isterim). Ben de derginin kendisinin yerine, kitapseverleri ilgilendireceğini düşündüğüm "Sahaflığın Dünü Bugünü" başlıklı makaleyi dergiden alarak sayfalar halinde sunmayı uygun gördüm. Makalenin alt başlığı ise "Çarşısıyla Fuarıyla Kitap Aşkı". Aslında dergi bu makaleyi "Albüm" adını verdiği özel bir bölümde sunmuş. Buradan tarayan kitapsevere de teşekkür ediyorum.
Doğrusunu söylemek gerekirse bu tarih dergisini ben de yeni duydum. Eskiden "Popüler Tarih", "NTV Tarih" ve "Atlas Tarih" dergilerinin neredeyse tamamını okumuştum. Bunlardan ilk ikisi kapandı. Diğerini artık takip etmiyorum. Bu "#tarih" dergisinin başlığının yazı tipi ve kapak düzeni "NTV Tarih" dergisinininkine aşırı benziyor. Acaba onun bir devamı olabilir mi?

Son düzenleme: