Romance Dawn Oku (Tamamlandı)

Saitama

Kıdemli Üye
1 Haz 2022
362
3,215
2d8b5566d1425e8df2dc9749cb9ba280.webp

Dünyaca ünlü One Piece Manga serisinin başlangıcını anlatan tek bölümlük one shot. Not: Romance Down'ın aslında 3 versiyonu vardı fakat sadece bir tanesi yazıldı.

Link:

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,384
8,306
Paylaşımlarınız ve güzel sorunuz için teşekkürler @Saitama . Arşivime baktıktan sonra , cevap verebilirim . Ama , öncelikle Ghost in the Shell' in türkçe serisi var mı diye , en azından simdi aklımdan sormuş olayım .

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,384
8,306
Sn @Saitama . Arşivim için düşündüğüm mangalar olarak ilk aklıma gelenler şunlar olabilir .
Eskilerden Lain , Gantz , Agatha Christie no Maitantei Poirot to Marple mangalarını sayabilirim .
Ayrıca Studyo Ghibli mangaları , Özellikle , '' Miyazaki's Miscellaneous Notes '' adlı manga serisindeki tank , uçak vs. kesitlerini toplamaya çalıştım. Ama , bu mangaların serisine sahip değilim. Studyo Ghibli'nin şu an vizyondaki filminin ( The Boy and The Heron ) art book'unu da nette bulamadım. Elinizde olanlar varsa , arşivime katabilirim . ( Hele Uzumaki !!! Korku mangaları içinde favorimdir . )
Son bir not daha belirtmiş olayım ; yeni serilerden The Witch and The Beast'i çok beğendim . Grafik yapısı oldukça '' Batı'' çizgi romanlarına yaklaşmış .
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,088
21,802
Kamlançu
Öncelikle paylaşımınız için teşekkürler. Türkçe sadece birkaç bölümünü okuduğum, daha sonra animesini izlediğim ve çok beğendiğim Monster var mıdır acaba arşivinizde?

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,384
8,306
Tabii ki , sevinirim. Ayrıca , diyarımızdaki Dragon Ball'ı indiremedim . Sorunu çözerseniz sevinirim. Sizi bulmuşken bir konuyu daha yazayım , bilim konulu mangaları paylaşma imkanınız varsa , paylaşırsanız keyifle okurum. Şimdiden teşekkürler.