Ric Hochet (FR) Collections

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,927
ric_hochet-01.png

ric_hochet-02.png

bd_ricochet0177cover-tile.jpg

01-TraquenardAuHavre.gif

77 kitap aşağıdaki dosyaya yükleniyor
Ric Hochet

ric_hochet-04.jpg

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,832

Diğer bazı Frankofon albümler gibi, "ZıpZıp" dergisinde, "2 Ric Hochet macerası" haftalık olarak (2'şer sayfa halinde) tefrika edilmişti. ÇD'nda hem bu ZıpZıp dergileri, hem de sevgili "gandor08"in bizlere okuma kolaylığı olsun diye derlediği 2 Türkçe Ric Hochet "derleme albümü" mevcut. ÇD'na yeni katılmış olan ve forumun yapısına henüz alışmamış olanlara kolaylık olması için hem bu derleme albümlerin linklerini (orijinalleri bu sayfadaki linklerde), hem de ZıpZıp'taki hangi Türkçe albümün hangi orijinal albümün tercümesi olduğu bilgisini aşağıya bir kez daha aktarıyorum. Bütün bu çalışmaları için de sevgili "gandor08" üstada bir kez daha teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık.

ZıpZıp Derlemesi - Ric Hochet - Canavarın İmzası ("gandor08" derlemesi) ---> RIC HOCHET - 01 - Traquenard Au Havre

ZıpZıp Derlemesi - Ric Hochet - Canavarın Gölgesi ("gandor08" derlemesi) ---> RIC HOCHET - 04 - L'ombre de Cameleon

Ric_Hochet_Z_p_Z_p.jpg

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,088
21,802
Kamlançu
Yaman Gazeteci Rik maceraları ile toplam 5 adet Ric Hochet macerası yayınlanmış. Scanfan üstadımın gözünden kaçmış olmalı...

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,832
Yaman Gazeteci Rik maceraları ile toplam 5 adet Ric Hochet macerası yayınlanmış. Scanfan üstadımın gözünden kaçmış olmalı...

Çok haklısın sevgili "Shoryuken", gerçekten gözümden kaçmış. ZıpZıp'ta 3 değil tam 5 Ric Hochet macerası tefrika edilmiş. Öbür üç derleme "Yaman Gazeteci Rik" adı altında olunca, biraz da yaş var tabii. Üstelik bu dergileri baştan sona okumayalı yıllar olmuş. Ara sıra bir göz atıyorum ama tamamını tekrar okumuyorum. Diğer 3 albümün de orijinallerinin hangileri olduğunu araştırdım, ancak ikisini saptayabildim. Birini bulamadım:

ZıpZıp Derlemesi - Yaman Gazeteci RİK - Kayıp Gazeteci ("gandor08" derlemesi) ---> RIC HOCHET - 02 - Mystere a Porquerolles

ZıpZıp Derlemesi - Yaman Gazeteci RİK - Sabotaj ("gandor08" derlemesi) ---> RIC HOCHET - 03 - Défi à Ric Hochet

ZıpZıp Derlemesi - Yaman Gazeteci RİK - Çocuk Hırsızları ("gandor08" derlemesi) ---> ?????