Renkli Paylaşım Denemesi

Gokhun

Çeviri & Balonlama
28 Eyl 2015
391
5,051
Gazimağusa/KKTC
Herkese selamlar, epeyi uzun süredir işler güçler sebebiyle paylaşım yapamamıştım. Şimdilerde ise renkli paylaşımları ve balonlama yapmayı düşünürken bir anda önüme Balkan üstadın paylaştığı Martin amca'nın sayıları düşüverdi. Ben de Gandor üstadın klonlama yöntemi ile başlayayım dedim ve burada gördüğünüz sayfalar oluverdi :Ğ

Eleştirilerinizi bekliyorum. Elimde Türkçesi olan sayıdan başladım. Eğer elinde diğer sayıların Türkçe taranmış hali olan varsa ve benimle paylaşırsa devam etmek niyetindeyim.

Bu paylaştığım sayfalar bizde Lal Kitaptan yayınlanan "Sayı 201 Kaspar Hauser Gibi" ye ait. Bitirdiğim zaman paylaşacağım ama acemi olduğum için şimdilik biraz zaman alıyor. Zamanla alışırım diye düşünüyorum.

Kalın sağlıcakla...

:wbtr:

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,388
82,341
hiçbiryerde :)
Balonlama konusunda amatör biriyim ama ben de beğendim bu işleri. Bence devam edin, harika kitaplar çıkacak sonuçta, bundan eminim. Şimdiden kolaylıklar diler ve teşekkür ederim sevgili üstadım.

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,316
78,280
Karagümrük
1. Bir sonraki sayı : Çar'ın Topu ve tarafımdan paylaşılmış durumda.
2. Klonlama için kimin paylaşımından faydalandınız ?
3. Bu renklendirme Bonelli firmasının orijinal renklendirmesi değil,
değil mi ?
4. Sonraki sayılar meşhur 2 yıl kuralı gereği zamanı gelince paylaşılabilir.

Son düzenleme:

Gokhun

Çeviri & Balonlama
28 Eyl 2015
391
5,051
Gazimağusa/KKTC
1. Bir sonraki sayı : Çar'ın Topu ve tarafımdan paylaşılmış durumda.
2. Klonlama için kimin paylaşımından faydalandınız ?
3. Bu renklendirme Bonelli firmasının orijinal renklendirmesi değil,
değil mi ?
4. Sonraki sayılar meşhur 2 yıl kuralı gereği zamanı gelince paylaşılabilir.

1. Sanırım siyah beyaz paylaşımı kastettiniz.
2. Klonlama için sizin 08 Ocak tarihli paylaşımınızdan (siyah beyaz) faydalandım.
3. Bu "renklendirme" Balkan Üstadın paylaşımından alınmıştır. Bu konuda daha doğru cevabı kendisi verecektir.
4. 2 yıl kuralını gayet iyi bilmekteyim.

Son düzenleme: