Gokhun
Çeviri & Balonlama
Herkese selamlar, epeyi uzun süredir işler güçler sebebiyle paylaşım yapamamıştım. Şimdilerde ise renkli paylaşımları ve balonlama yapmayı düşünürken bir anda önüme Balkan üstadın paylaştığı Martin amca'nın sayıları düşüverdi. Ben de Gandor üstadın klonlama yöntemi ile başlayayım dedim ve burada gördüğünüz sayfalar oluverdi :Ğ
Eleştirilerinizi bekliyorum. Elimde Türkçesi olan sayıdan başladım. Eğer elinde diğer sayıların Türkçe taranmış hali olan varsa ve benimle paylaşırsa devam etmek niyetindeyim.
Bu paylaştığım sayfalar bizde Lal Kitaptan yayınlanan "Sayı 201 Kaspar Hauser Gibi" ye ait. Bitirdiğim zaman paylaşacağım ama acemi olduğum için şimdilik biraz zaman alıyor. Zamanla alışırım diye düşünüyorum.
Kalın sağlıcakla...
:wbtr:
Eleştirilerinizi bekliyorum. Elimde Türkçesi olan sayıdan başladım. Eğer elinde diğer sayıların Türkçe taranmış hali olan varsa ve benimle paylaşırsa devam etmek niyetindeyim.
Bu paylaştığım sayfalar bizde Lal Kitaptan yayınlanan "Sayı 201 Kaspar Hauser Gibi" ye ait. Bitirdiğim zaman paylaşacağım ama acemi olduğum için şimdilik biraz zaman alıyor. Zamanla alışırım diye düşünüyorum.
Kalın sağlıcakla...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
:wbtr: