Rauf Raif Denktaş

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,807
4,748
Deliler Köyü
Gençliğimin, delikanlılık yıllarımın 11 senesini verdiğim Kuzey Kıbrıs'ın ve Türk Dünyasının Yiğit Lideri... Tanıyıp elinden öpmek nasip olmuştu, son görevimi yapmak için geliyorum Yavruvatan'a. Mekanın cennet olsun. Kaç kere tutuklandım duvarlara bu yazıyı yazdığım için sayısını hatırlamıyorum ama seni ebediyete uğurladığımız şu günlerde belkide son kez avazım çıktığınca haykırmak için geliyorum...

:wbtr:MARAŞ NAMUSTUR VEREN NAMUSSUZDUR!!!:wbtr:

Uploaded with

grifit

Aktif Üye
21 Ağu 2011
271
332
Bir dava adamıydı. Kıbrıs'ı, girit olmaktan kurtardı. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun.

12 Şub 2010
15,002
549,122
Kıbrıs için çekmediği çile, katlanmadığı zorluk kalmadı

Son nefesine kadar davasını savundu

Kıbrıs babasını yitirdi

Başı sağolsun, Allah rahmet etsin

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,807
4,748
Deliler Köyü
Teşekkürler sevgili dostlarım...
Gittik son görevimizi yaptık geldik...
Daha üzücü olan ise bu kadar duyarlı olan geride kalan dostlarımız...
Teşekkür yazmaktan itina edeni geçtik üzüntümüze bu kadar duyarsız kalan dostlarımız... Allah inşallah size bir sevdiğinizin acısını göstermez ama eğer gösterirse işte sizin acınıza ortak olacak insan sayısıda bir elin parmaklarını geçmeyecektir... Hayırlı işler size devam edin sömürmeye nasılsa eşşek çok, e eşşek çoksa semeri yükleyende elbet bol olacaktır. Haaa link kırık mesajlarınıda ihmal ederseniz hatırım ayrıca kalır bak.... Ama maalesef bu konuda link yok...

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,067
14,166
Sayın Denktaş'ın, Ahmet Necdet Sezer'in cumhurbaşkanı olması ile sonuçlanan süreçte Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı olmasının ne kadar yerinde olacağını düşünmüşümdür. Bu teknik olarak mümkün de olabilirdi diye düşünüyorum. Dosta düşmana çok kuvvetli bir mesaj verilmiş olurdu. Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

neptunn

Süper Üye
27 Tem 2009
1,860
5,204
Bozkurt Denktaş'a yüce Allah'tan rahmet diliyorum.

İnşallah Kıbrıs sahipsiz kalmaz.

Mezarı Cennet bahçesi olsun.

Selametle.