Planet of Science

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
544
10,003
İnanılmaz keşiflerle 37 olağanüstü bilim insanının eğlenceli hayat hikayeleri...
Umarım bu şaheser de Türkçe'ye kazandırılabilir...

lragyta41zej5fw7g.jpg

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,473
9,094
Her '' Tarih Kitabı '' gibi , '' Bilim Tarihi Kitabı '' denilince , eksiği olmamasını düşünmek mümkün değil. Eksiksiz '' Bilginler '' ya da '' Bilim Tarihi '' kitabı , yazılmadı , yazılamayacak da. Ama , bu konularla ilgili , herhangi bir kitap gördüğümde , o kitabın çoğu kez aslında '' Batı Bilim Tarihi '' olduğunu görüyorum. Sn. @cagan73 'ün bu paylaşımındaki , yüzyıllara göre gruplandırılmış , kronolojik olarak ilerleyen kitapta '' Harezmi '' maddesini görünce , farklı bir eserle karşılaştığımı gördüm. Konusunun yanında , çizgilerle anlatım yolu , kitabı büyük beğeniyle okumamı sağlayan unsurlardan olacak. Yine önemli bir kitabı bizlere sunan @cagan73 'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
2,018
5,851

Sayın Aktif Üye ;

Bilim Dünyasından belirli adların anlatıldığı sade , basit ( sakın bu küçümseme anlamı yüklemeyiniz bu sözcüğe ) anlatımla verilen sözlüksel bir çalışma gibi ... Çok kısa çizgi roman bölümleri de olsa çizgi roman demek olayı hafifsemeye almak olur...

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim ...