Aslanım Uygarlık-İlban Ertem-Derleme

tappers

Onursal Üye
24 Eyl 2013
642
2,406
YENİ: İlban Ertem- ASLANIM UYGARLIK (Gırgır: 798-809. sayılar9
Maalesef 10 shf. (801. sayı) ve 35. shf. (809 ya da sonraki sayı(lar)..
Eksikleri çok uğraşmama rağmen bulamadım.. Tamalayabilecek olan varsa memnun olurum..
Keyifli okumalar..

file
file

Moderatör tarafında düzenlendi:

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,482
16,534
Teşekkürler üstadım. Eksik sayfalar bir gün tamamlanması dileğiyle. Sevgiler saygılar.

Çizgi diyarında paylaşımı yapılan eksik sayfalı serisinde zımbalı bir yaprak yani 4 sayfa eksiktir 16 sayfa olması gerekirken 12 sayfa mevcut taraması yapılmıs. 810 gırgır sayısı İlban Ertem üstadın başka bir çizim macerası başlıyor.

Son düzenleme:

süpür

Onursal Üye
30 Ağu 2011
1,623
5,264
Eksik Sayfalar

10. sayfa

36. sayfa

Bir türlü resim olarak ekleyemedim. Link olarak tıklayınca bende error veriyor. Linkleri kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırırsanız resimleri görürsünüz.

Son düzenleme:

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,482
16,534
Eksik Sayfalar

10. sayfa

36. sayfa

Bir türlü resim olarak ekleyemedim. Link olarak tıklayınca bende error veriyor. Linkleri kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırırsanız resimleri görürsünüz.

Eksik sayfaları tamamladığınız için teşekkürler üstadım. Yukarıda bilirtiğim gibi Gırgır 801 ve 809 sayılar sizde tam olarak mevcut ise paylaşmanızı rica etsem. Her iki sayıdan 4 er sayfa eksik mevcuttur. Sevgi ve Saygılarımla.

tappers

Onursal Üye
24 Eyl 2013
642
2,406
Eksik Sayfalar

10. sayfa

36. sayfa

eksiklerin giderilmesine çok sevindim.. teşekkürler

süpür kardeşim.. ilban ertem üstad'dan daha fazla derleme paylaşmak istiyorum ama eksikler yüzünden yapamadım..​

emeği geçen herkese tekraren teşekkür ediyorum..
Bu arada ilk paylaşımımı düzgün yapamamıştım.. sevgili moderatör kardeşime yardımları için bilvesile minnettarım..