P
panda78
Merhaba arkadaşlar, ben panda78 (gereksiz oldu sanırım bu giriş), neyse fazla zamanınızı almadan bir konuya açıklık getirmemin doğru olacağını düşünerek bu başlığı açtım. Bildiğiniz üzere Çeviri ve Balonlamalar bölümünde kendi nickim ile bir bölüm var, Çeviri ve/veya Balonlaması bana ait olan çalışmalarımı oradan sizlerle paylaşmaktayım. Buraya kadar bir sorun yok zaten(varsa da ben göremedim,görenlerin insanlık namına...),şimdi sorun olabilecek durum nedir diye baktığımız zaman kendi bölümüm haricinde paylaştığım konularında bana ait sanıldığını gerek yapılan yorumlardan gerekse özel mesaj yoluyla bana sorulan sorulardan anlıyorum. Kendi bölümüm haricinde paylaştığım konular bana ait değildir, bana ait olan bir kısmı varsa (Çeviri veya Balonlama gibi) bunu belirtirim zaten, ayrıca malesef şu an için tarayıcımda yok almayı düşünüyorum gerçi ama ne zaman alırım belli olmaz. Uzun lafın kısası kendi bölümüm haricinde açtığım konular aksini veya bana ait olduğunu belirtmediğim takdirde alıntıdır arkadaşlar interneti gezerken rastladığım kimini konu olarak gördüğüm kimini Flashın içinden aldığım çalışmalardır sonuçta ama bana ait değillerdir. Sitede ki arkadaşların bilgisine...