Paramparça / Shattered (1991) BDRiP Türkçe Dublaj

SiyahTurk

Aktif Üye
23 Ara 2017
147
541
Zonguldak
Film Bilgisi :

qci1c4l.jpg

s7b6yob.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=dRtsncZEN2I

SiyahTurk

Aktif Üye
23 Ara 2017
147
541
Zonguldak
Çok Teşekkürler, Gwendoline 1984,The Wraith 1986, Sorcerer 1977,The Substitute 1996 bu filmlerin türkçe dublajları elinizde varsa yayınlar mısınız ?

Gwendoline ve The Wraith türkçe olarak var. Ama bu filmleri aldığım arkadaşlara nette paylaşmama sözü verdim. Tıkla izle sitelerine eklenir, Çıplak İntikam, mahzendeki yaratık filmleri gibi mesela, o zaman oradan sesi alır, sesi ekler paylaşırız. Diğer türlü paylaş-a-mam.

Son düzenleme:

Ertem Atıf

Yeni Üye
12 Şub 2024
5
1
Gwendoline ve The Wraith türkçe olarak var. Ama bu filmleri aldığım arkadaşlara nette paylaşmama sözü verdim. Tıkla izle sitelerine eklenir, Çıplak İntikam, mahzendeki yaratık filmleri gibi mesela, o zaman oradan sesi alır, sesi ekler paylaşırız. Diğer türlü paylaş-a-mam.
Merhaba. Nette paylaşmama sözü mü? Tam anlayamadım. O kişiler bu filmleri parayla satan kişiler mi? Hani telif hakkı ödemeden bu filmler üzerinden para kazanan kişiler mi? Bu kişilere söz vermeniz gereksiz aslında. Bence paylaşabilirsiniz. Çünkü filmlerin ve dublajların sahipleri onlar değil. Hiçbir emekleri yok o filmler ve dublajlar üzerinde. :)