Online satış desteğiniz var mı?

trutalbruth

Çeviri & Balonlama
23 Eki 2011
180
1,547
istanbul
Merhaba,

Dükkan mağaza gezme fırsatım pek olmadığı için kitap alışverişlerimi hep online yapıyorum. Gördüğüm kadarıyla çok uygun fiyatlarınız var. Bu fiyatlarla online alışveriş yapma şansımız var mı?

Mesela sizden bir miktar Dampyr cildi almak istesem online olarak kaça ve nasıl alabilirim? Bilgilendirebilirseniz memnun olurum.

Teşekkürler.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,630
denize sıfır
167 adet mesajınız var...Bu site de çizgiroman fiyatları çok uygun ve çizgiroman mı almak istiyorsunuz...Anlamadım...Özür...

Bir çok dostumuz burada okusada arşivi için ve yayınevlerine destek adına kitap alıyorlar.
Onları tebrik ediyor,kutluyorum.:)
Durum budur arkadaşlar.aslında bende onlıne satış konusunu merak ettim sanırım bakınca cevaplayacaklardır..

Büyülü Dükkan

Onursal Üye
25 May 2011
647
1,478
online satış hakkında bilgilendirme

Merhabalar
Öncelikle şu an için online satış sitemizin olmadığını ancak iki ay içerisinde online olarak da alış-veriş yapabileceğiniz sitemiz hizmetinize girecektir. Şu an için soracak olursanız, dilediğiniz alış-verişinizi telefonla bize bildirip havale yoluyla ödeme yaparsanız istediğiniz ürün size kargolanır. Fiyat olarak da Dampyr ciltlerini sormuşsunuz. Dampyr ciltlerin etiket fiyarı 23 tldir ve bizdeki fiyatı ise 5 tl lik bir indirim uygulanarak 18 tl ye geliyor size. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Teşekkür ederim

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,802
2,766
metu
Merhabalar
Öncelikle şu an için online satış sitemizin olmadığını ancak iki ay içerisinde online olarak da alış-veriş yapabileceğiniz sitemiz hizmetinize girecektir. Şu an için soracak olursanız, dilediğiniz alış-verişinizi telefonla bize bildirip havale yoluyla ödeme yaparsanız istediğiniz ürün size kargolanır. Fiyat olarak da Dampyr ciltlerini sormuşsunuz. Dampyr ciltlerin etiket fiyarı 23 tldir ve bizdeki fiyatı ise 5 tl lik bir indirim uygulanarak 18 tl ye geliyor size. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Teşekkür ederim

Bunu :cool: gözle bekliyorum.:89:

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
0
9,587
İstanbul
Merhabalar
online olarak sitenizden, çizgiromanları seçerek alışverişi heyecanla bekliyoruz.. selamlar

trutalbruth

Çeviri & Balonlama
23 Eki 2011
180
1,547
istanbul
Merhabalar

Umarım en kısa zamanda online satış web siteniz yayında olur. Bilgi için teşekkür ederim.